Kendte28. januar 2021

Se billedet: Kristen Stewart er forvandlet til prinsesse Diana

Hollywoodstjernen Kristen Stewart spiller rollen som prinsesse Diana i ny film, og nu er det første billede af hendes forvandling blevet delt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I sommers blev det offentliggjort, at "Twilight"-skuespilleren Kristen Stewart har sikret sig rollen som den folkekære prinsesse Diana i den kommende film "Spencer", og nu tyder alt på, at indspilningerne til filmen er gået i gang.

Instruktør Pablo Larraín har nemlig delt et billede af den 30-årige stjerne i fuldt Diana-kostume, og Kristen Stewart er i den grad kommet til ligne den nu afdøde prinsesse.

Den kommende film tager sit udgangspunkt i en skæbnesvanger weekend i december 1991, hvor ægteskabet mellem Diana og prins Charles for længst er blevet en kølig affære.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/diana-kristen_stewart.jpg
 Foto: MEGA

(Foto: MEGA)

Rygter om hemmelige elskere og elskerinde og en kommende skilsmisse florerer både i det britiske kongehus og blandt befolkningen, men da julen nærmer sig, og der skal afholdes julefestligheder med den kongelige familie, må Diana spille spillet, som hun bedst kan.

Efter en weekend med de royale får Diana endelig mod til at tage beslutningen om at forlade prins Charles. Blandt de medvirkende er også Timothy Spall, Sally Hawkins og Sean Harris.

For filmens instruktør er det en helt særlig ting ved prinsesse Dianas historie, der har fascineret ham.

- Normalt kommer prinsen og finder prinsessen, inviterer hende til at blive sin kone, og til sidst bliver hun dronning. Det er eventyret. Når nogen beslutter sig for ikke at være dronning og siger: "Jeg vil hellere være mig selv", er det en stor, stor beslutning - et eventyr vendt på hovedet. Jeg har altid været meget overrasket over det og tænkte, at det må have været meget svært at gøre. Det er hjertet i filmen, lyder det fra filmens instruktør.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2021-01-27_kl._16.40.46.png
 Foto: Pablo Larraín

Kristen Stewart er nærmest ikke til at kende i rollen som prinsesse Diana (Foto: Pablo Larraín)

Det er langt fra første gang, at prinsesse Diana blive portrætteret på film.

Tidligere har skuespiller Naomi Watts spillet den britiske prinsesse i filmen "Diana" fra 2013, og i den seneste sæson af Netflix-serien "The Crown" er det den 24-årige Emma Corrin, der spiller rollen som en ung Diana.

Pablo Larraín har tidligere instrueret den Oscar-nominerede film "Jackie" fra 2015, som havde Natalie Portman i hovedrollen som Jackie Kennedy.

Prinsesse Diana døde på tragisk vis i en bilulykke i Paris i 1997.

Sponsoreret indhold