Kongelige12. november 2019

Joachim puster ud: Sønderjysk efterårsferie

Joachims benhårde program i Frankrig er for en stund skiftet ud med besøg på den gamle hjemstavn.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/joachim_og_marie.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Selv om postadressen er i den fine ende af Paris for tiden, er der ingen tvivl om prins Joachims kærlighed til fædrelandet.

Det ses på DR K hver onsdag, men i Sønderjylland har det også kunnet observeres for nylig.

I sidste uge var prinsen, som for tiden studerer seks dage om ugen på militærakademiet i den franske hovedstad, ude at handle i Kvickly i Tønder fredag eftermiddag.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/joachim.jpg
 (Foto: Privat)

Diskrete Joachim holdt lav profil, men blev alligevel bemærket af handlende sønderjyder i den lokale Kvickly. (Foto: Privat)

Turen bød på ganske almindelig hverdagsshopping med datteren Athena, syv, som nok er prinsesse, men som bestemt ikke fik lov at få alt, hvad hun pegede på i supermarkedet.

Børnene elsker det

Mens den 50-årige prins videreuddanner sig i byernes by, lejer han huset nord for København ud til Caroline Fleming, så når Danmark kalder, er familien så godt som husvilde.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/marie_pg.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Marie benytter ferien i Danmark til at deltage i en række opgaver for nogle af hendes protektioner i denne uge. (Foto: Peter Grosen)

På Amalienborg har Joachim kun et kontor til rådighed, så gode råd ville være dyre, hvis ikke de nye ejere af Schackenborg havde ladet slottets sydfløj stå klar til fri afbenyttelse for de tidligere beboere, Joachim, Marie, Henrik og Athena.

– Det er næsten som at komme hjem. Ikke kun for mig, men også for hele familien. Børnenes legetøj ligger, hvor de efterlod det.

Og de nyder det, de kender hver en krog, de elsker at være her, uanset hvilken årstid det er, har prins Joachim tidligere fortalt til TV Syd.

Sponsoreret indhold