Kongelige15. august 2021

Medie: Meghan Markle og Kate Middleton vil arbejde sammen

Til trods for at de to hertuginder ikke har den bedste historik, så er der nu potentiel mulighed for et positivt samarbejde mellem de to kvinder
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vejen til et venskab mellem Kate Middleton og Meghan Markle kan muligvis blive gennem Netflix.

Ifølge Us Weekly er de to hertuginde nemlig kommet på talefod og overvejer nu, om de skal samarbejde på en kommende dokumentarfilm, der skal laves til streaminggiganten.

- Meghan og Kate kommer faktisk rigtig godt ud af det med hinanden og har haft en del kontakt på det seneste, siger en kilde til Us og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega252858_040.jpg
 Foto: MEGA

Der har ikke altid været dårlig stemning mellem Meghan og Kate. Her fotograferet sammen til WImbledon-finalen i 2018. (Foto: MEGA)

- Meghan har talt med hende om at arbejde på sammen på et Netflix-projekt, der vil sætte fokus på Kates velgørenhedsarbejde og den store indflydelse, hun har haft med sit arbejde.

Det skulle Cambridge-hertuginden eftersigende være blevet meget smigret af.

Men inden fans af Meghan Markle får hænderne for højt i vejret over dette rygte, så har kilder tæt på den engelske kongefamilie afvist alle rygterne om et Markle-projekt.

Meghan Markle og prins Harry skrev sidste efterår under på en årelang kontrakt med Netlix, som de har til hensigt at lave både dokumentarfilm, -serier, spillefilm, tv-serier og børneprogrammer sammen med.

Det første projekt, som Sussex-parret har gang i sammen med Netflix, kommer til at fokusere på Invictus Games, som giver skadet og syge personer fra militæret mulighed for at konkurrere i forskellige sportsgrene.

Parret har også planer om at producere en animeret tv-serie til børn om en 12-årige pige på vilde eventyr. Serien skal eftersigende kaldes "Pearl".

Den 40-årige Meghan Markle har tidligere udtalt, at det er medierne, der har stået for at skabe dårlig stem ning mellem hende selv og Kate Middleton.

null

Sponsoreret indhold