Hertuginde Kate viser babybulen frem

Hertuginde Kate viste sig for første gang offentligt, siden det i september blev offentliggjort, at hun venter barn nummer tre.

Hertuginde Kate viste sig for første gang offentligt, siden det i september blev offentliggjort, at hun venter barn nummer tre.

Foto: All Over Press

I starten af september offentliggjorde det britiske kongehus, at hertuginde Kate og prins William venter deres tredje barn

Parret har i forvejen sønnen George på fire og datteren Charlotte på to, og som med sine to tidligere graviditeter lider hertuginden under voldsom graviditetskvalme og opkast. 

Derfor har Kate været nødt til at aflyse en del aftaler i kalenderen, men i går viste den gravide hertuginde sig så offentligt for første gang, siden graviditeten blev offentliggjort.

Se flere billeder af Kates babybule i galleriet nederst på siden. 

Det skete til World Mental Health Day på Buckingham Palace, hvor hun sammen med prins William og prins Harry slog et slag for at nedbryde tabuer omkring psykisk sygdom.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Hertuginde Kate er gravid med barn nummer tre.

Det er nærmest ikke til at se, at hertuginde Kate er gravid med barn nummer tre. Foto: All Over Press.

Klædt i en blå blondekjole fra Temperley kunne man ane en lillebitte babybule på den slanke hertugindes krop. Selvom det er hendes tredje graviditet er den voksende mave ikke voldsomt stor, men den er der.

Britiske medier er naturligvis allerede begyndt at spekulere i, om der skal lægges noget i, at hertuginden havde valgt en blå kjole til lejligheden. 

Det vides endnu ikke, hvornår hertuginde Kate har termin. 

Se flere billeder af hertuginde Kates babybule i galleriet.

Hertuginde Kate viser babybulen frem - oktober 2017

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close