Harry slår fast: De kom IKKE med upassende kommentarer om Archies hudfarve

Foto: Universal Cable Productions ITV MEGA Agency Kaspar Wenstrup Jesper Sunesen Værter: Christina Sander og Simone Rosenborg

I går eftermiddag var Oprah gæst i CBS This Morning, hvor hun afslørede hidtil usete detaljer fra sit chokerende og kontroversielle interview med prins Harry og hertuginde Meghan. 

I det to timer lange interview afslørede 39-årige Meghan blandt andet, at der i kongehuset var "bekymringer omkring og samtaler om, hvor mørk i huden han (deres søn Archie, red.) ville være, når han blev født"

Og i et hidtil uset klip forklarede Harry også, at racisme bar en stor del af skylden for, at han og Meghan så sig nødsaget til at forlade det britiske kongehus og Storbritannien. 

Artiklen fortsætter under billedet

I et to timer langt interview tog prins Harry og hertuginde Meghan i den grad bladet fra munden. Foto: Harpo Productions/Reuters/Ritzau Scanpix

Og de yderst kontroversielle udmeldinger om, at der var bekymring om, hvor mørk i huden hertug-parrets søn ville blive, har nu sat gang i den helt store gættekonkurrence: Hvem i det britiske kongehus har ladet så dybt en upassende kommentar falde?

I CBS This Morning slog Oprah fast, at Harry ønskede at holde hånden over sin bedstefar og bedstemor, prins Philip og dronning Elizabeth, der altså ikke har ytret noget om deres oldebarns hudfarve. 

- Han delte ikke identiteten med mig, men han ville sikre sig, at jeg vidste, og hvis jeg fik mulighed for at dele det, at så var det ikke hans bedstemor eller bedstefar, som var del af de samtaler, slog Oprah fast. 

Du kan se klippet herunder: 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close