Kongelige8. marts 2021

Derfor er Archie ikke prins: Bekymret for, hvor "mørk" han ville være

Hertuginde Meghan hævder i sit store interview med Oprah, at unavngivne medlemmer af kongehuset luftede bekymring om, hvor mørk i huden hende og Harrys søn Archie ville blive
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hertuginde Meghan lægger bestemt ikke fingrene i mellem, når det kommer til chokerende afsløringer om det britiske kongehus.

I går blev det yderst omtalte intervew med hende og Harry, som Oprah forestår, bragt i amerikansk tv, og her antyder den tidligere skuespiller, at der blev luftet bekymring omkring, hvor mørk i huden hende og Harrys søn Archie ville blive.

- De ville ikke have, at han skulle være prins... og det ville adskille sig fra etikette, og han ville ikke modtage beskyttelse, fortæller en ærlig Meghan, 39, til Oprah Winfrey.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega733479_001.jpg
 Foto: MEGA

Lille Archie fylder to år den 6. maj. Foto: MEGA

- Sideløbende har vi samtaler om: "Han vil ikke få beskyttelse. Han vil ikke få en titel". Og så var der også bekymringer omkring og samtaler om, hvor mørk i huden han ville være, når han blev født, afslører Meghan.

Her spørger Oprah naturligvis ind til, hvilke familiemedlemmer der luftede sådanne tanker, hvortil Meghan svarer, at det vil hun ikke svare på, da sådan en afsløring ville forvolde for store skader.

Da Harry senere gør Meghan og Oprah selskab og lader sig interviewe, spørger Oprah igen ind til, hvem fra kongehuset der gjorde sig tanker om Archies hudfarve:

- Den samtale kommer jeg aldrig til at dele. Det var akavet. Og jeg var en smule chokeret, siger han.

Sponsoreret indhold