Harry og Meghans nye tjans: Så meget kan de tjene

I sidste uge kom det frem, at prins Harry og hertuginde Meghan vil tjene til dagen og vejen ved at holde taler til diverse events

Og det er ikke småpenge, den 35-årige prins og hans 38-årige hustru kommer til at tage for at indtage talerstolen. 

Ifølge Page Six er det bureau, som parret er kommet i stald hos, specialiseret i at kræve en løn på 1 mio. dollars - svarende til 6,6 mio. kr. - for at få navne som Michelle og Barack Obama, Oprah og Hillary og Bill Clinton på talerstolen til diverse arrangementer. 

Ifølge magasinet Town & Country kommer det til at være en række emner, der står parret meget nært, som de vil tale om: 

- Emnerne vil mestendels relatere til de sociale problemstillinger, som verden står overfor inklusiv raceretfærdighed og kønsligestilling, mental sundhed, emner som har indvirkning på kvinde og piger og miljøet - såvel som, hvordan disse emner berører hinanden, røber en kilde til magasinet. 

Da Harry og Meghan i starten af året meldte ud, at de trådte tilbage som fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus, erklærede de, at de ville "arbejde henimod at blive økonomisk uafhængige".

Deres karrieretræk falder naturligt, efter parret tilbage i februar talte til et event i Miami, som blev afholdt af den britiske bank JP Morgan.

Efter den tjans kunne parret angiveligt indkassere hele 3,5 mio. kr. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close