Kongelige8. februar 2020

Tjener flere millioner: Harry og Meghan arbejder for skandalebank

Selv om prins Harry og hertuginde Meghan har meldt deres stop som fremtrædende personer for det britiske kongehus, så betyder det ikke, at de kommer til at mangle penge på kontoen
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/shutterstock_editorial_9945197h_copy.jpg
 (Foto: MEGA)

Flere af de royale pligter er forsvundet for prins Harry og hertuginde Meghan, siden de stoppede som fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus.

Heldigvis for det veleksponerede par betyder det dog ikke, at de komme til at mangle penge på kontoen.

Harry og Meghan svømmer nemlig i penge og kan nærmest bruge dem, som de har lyst.

Det kan de især efter deres seneste job, hvor de er blevet forgyldt af den britiske skandalebank, JP Morgan, som har været indblandet i en global aktieskandale.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega512706_001.jpg
 Foto: MEGA

Harry og Meghan har sammen sønnen Archie på ni måneder (Foto: MEGA)

Det skriver det bristiske medie Mirror, som mener at vide, at det royale par har fået et enormt beløb for at være talere ved et event afholdt af banken, JP Morgan.

Ifølge Mirror skulle have og Meghan have fået 400.000 pund for én aften at stille sig op og tale og mingle med en række vigtige erhvervsfolk.

Det beløb svarer næsten til 3,5 millioner danske kroner. Det må siges at være en ganske pæn timeløn.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega581030_014.jpg
 (Foto: MEGA)

Harry og Meghan har vinket til farvel til flere af deres royale forpligtelser - men de har ikke vinket farvel til en bugnende konto (Foto: MEGA)

Tidligere på året var der en gigantisk krise i det britiske kongehus, da Harry og Meghan meldte ud, at de ikke længere ville være fremtrædende personer for det britiske kongehus.

Den melding kom bag på resten af Harrys familie, hvorfor overhovedet dronning Elizibeth blandt andet indkaldte til et krisemøde.

Sponsoreret indhold