Kongelige9. januar 2020

Harry og Meghans chok-exit: Fik råd fra uventet kant

Hertug-parret fik rådgivning fra deres celebre venner, inden de tog beslutningen om at træde tilbage fra deres status som fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega581030_013_0.jpg
 (Foto: MEGA)

Da hertuginde Meghan, 38, og prins Harry, 35, i går ganske overraskende meldte ud, at de træder tilbage som fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus, fortalte parret, at beslutningen var taget "efter mange måneders refleksioner og interne diskussioner".

Efterfølgende kom det frem, at hverken dronning Elizabeth, prins Charles eller prins William var taget med på råd, men det betyder ikke, at Harry og Meghan har taget den livsomvæltende beslutning uden at rådføre sig med nogen fra deres inderkreds.

I Instagram-opslaget med den opsigtsvækkende nyhed oplyste parret, at de kommer til at dele deres tid mellem Storbritannien og Nordamerika, og mange antog, at parret nu ville bo i Canada, hvor de lige har holdt en seks uger lang juleferie.

Men ifølge amerikanske Page Six har Harry og Meghan også planer om at have base i Los Angeles.

- Meghan vil virkelig gerne bo i Californien, det er her, hun er fra, og det er der, hendes mor bor, fortæller en kilde tæt på parret til Page Six.

Kilden røber også, at det er parrets celebre venner, de har rådført sig med, inden den store beslutning blev taget.

- Hun har fået råd omkring flytningen fra nære venner, inklusiv Oprah og Clooney-parret, og de har opfordret hende til, at hun og Harry kan træde tilbage fra livet som royal familie og følge deres egen vej, tilføjer insideren.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/mega223848_001.jpg
 (Foto: MEGA)

Amal og George Clooney var gæster til Harry og Meghans bryllup. Foto: MEGA

Harry og Meghan har også fortalt, at de vil arbejde henimod at blive økonmisk uafhængige, og der har et ryk til Los Angeles også stor betydning.

- Jeg tror ikke, hun fik den modtagelse, hun ønskede, i Storbritannien for at sige det mildt. Da hun var skuespiller, handlede alt om penge - hun lavede aftaler på sin blog "The Tig", hun lavede aftaler omkring det tøj, hun havde på - hun fik betaling for at gå med en T-shirt og pralede med det, afslører kilden.

Page Six' kilde er ikke i tvivl om, at Meghan har været primus motor i beslutningen om at trække sig fra det britiske kongehus.

- Hun vil gerne være tæt på sin mor Doria, men hun vil også gerne fremtidssikre sig selv, og Harry bliver slæbt med på den, lyder det fra kilden.

Sponsoreret indhold