Medie: Harry og Meghan har besøgt fertilitetslæge

Meghan Markle fylder 37 år til august.

Meghan Markle fylder 37 år til august.

Foto: All Over Press

Mens det amerikanske ugeblad In Touch hævder, at Meghan Markle allerede er gravid, så mener det amerikanske onlinemedie Radar Online at vide, at Harry og Meghan er knap så langt i processen.  

Ifølge Radar Online besøgte parret for flere måneder siden en fertilitetslæge for at sikre, at de kan undfange en baby lige efter brylluppet. 

- Harry og Meghan vil gerne blive gravide så hurtigt som muligt efter brylluppet, afslører en kilde til Radar Online ifølge Hollywood Life

Meghan Markle fylder 37 år til august, mens prins Harry bliver 34 til september. 

- De ved begge, at jo ældre Meghan bliver, jo sværere bliver det at undfange - og de er begge meget opmærksomme på, at der er større risiko for helbredsproblemer og for at abortere, jo ældre hun bliver, forklarer Radar Onlines kilde. 

Insideren afslører også, at parret har set både diætister og læger, der specialiserer sig i at give deres klienter kostplaner og træningsprogrammer, der maksimerer pars chancer for at blive gravide. 

Radar Onlines kilde fortæller også, at Meghan er parat til at undersøge mulighederne omkring kunstig befrugtning nærmere, hvis der skulle være tegn på, at hun ikke kan blive gravid på naturlig vis. 

Kilden understreger, at Harry på ingen måde ville aflyse brylluppet, hvis der var tegn på, at Meghan Markle var infertil, men heldigvis viser lægernes undersøgelser, at der ikke er en finger at sætte på Meghans helbred.  

- Meghan har altid passet på sig selv ved at spise sundt og træne meget, inklusiv yoga, lyder det fra Radar Onlines kilde. 

- At have et optimalt helbred forbedrer enhver kvindes chance for at blive gravid, og en, der er i form som Meghan, burde ikke have nogle problemer på det område, lyder det fra insideren. 

- Det eneste problem er, at hun ved, at hun snart rammer 40, så jo før hun bliver gravid, jo bedre. 

For nylig kom det også frem, at Meghan angiveligt har sat Harry på en streng diæt inden deres bryllup den 19. maj

Hollywood-stjerner er kendt for at følge nogle strenge slankekure, og det ser ud til, at "Suits"-stjernen Meghan Markle, 36, nu tager sine supersunde vaner med til det britiske kongehus. 

Daily Mail kan fortælle, at hendes forlovede prins Harry allerede har tabt over tre kilo, fordi hun har sat ham på en diæt bestående af juice, grønkål og quinoa. 

Det er ikke unormalt, at især brude gerne vil tabe sig nogle kilo inden deres store dag, men det ser ud til, at Meghan Markle har fået prins Harry med på sundhedsvognen. 

Ifølge Daily Mail har prins Harry meldt sig ind i et luksus-fitnesscenter, der koster 4.800 kr. om måneden, ligesom han - ligesom sin forlovede - har skåret kulhydrater og forarbejdet mad ud af sin kost, der nu mestendels består af juice, grønkål og quinoa.  

- Meghan har totalt ændret Harrys diæt. Hun har fået ham på en juicekur, og han har tabt over tre kilo, hvilket er meget, når man er så slank som ham, afslører en kilde til Daily Mail.

- De har købt den bedste juicer på markedet, og han lever af frugt- og grøntsagssmoothies. Hun har også vænnet ham af kød, afslører insideren.

Udover en supersund kost dyrker Meghan Markle også både yoga og pilates, ligesom hun løber en tur i Kensington Gardens - sidstnævnte yndede afdøde prinsesse Diana også at gøre. 

Dog er mad - og ikke den helt sunde af slagsen - også omdrejningspunktet for prins Harrys frieri til Meghan Markle. 

Efter forlovelsen blev offentliggjort sidst i november sidste år, afslørede parret, at Harry friede, mens de lavede stegt kylling

I et TV-interview med BBC-journalisten Mishal Husain afslørede den 33-årige prins og hans tre år ældre kæreste, at han friede til hende, mens han var i gang med at lave mad i hans hjem Nottingham Cottage på Kensington Palace.

- Han forsøgte at stege en kylling, og det var bare en fantastisk overraskelse, fortalte en lykkelig og meget forelsket Meghan Markle ifølge Daily Mail, da parret gik på TV-skærmene omkring klokken 19 dansk tid i slutningen af november 2017.

Meghan Markle tilføjede, at det var ”sødt, naturligt og meget romantisk”, og at frieriet skete på en ”helt almindelig aften” for parret.

Prins Harry tilføjede under interviewet:

- Hun lod mig ikke engang blive færdig, hun sagde ”må jeg svare j”, og jeg sagde ”ja”, og så krammede vi, og jeg havde en ring i hånden, og jeg udbrød ”kan jeg give dig ringen”, og hun svarede ”åh ja, ringen!”.

Prins Harry og Meghan Markle skal giftes den 19. maj. 

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close