20 kg smør: Så VILD bliver Harry og Meghans bryllupskage

Den 19. maj bliver Harry og Meghan mand og kone.

Den 19. maj bliver Harry og Meghan mand og kone.

Foto: All Over Press

Traditionelt set har de britiske royale brugt frugtkage som bunde i deres bryllupskager, men når prins Harry, 33, og Meghan Markle, 36, på lørdag serverer bryllupskage for deres gæster, så kommer de til at bryde med traditionerne. 

Da prins William og hertuginde Kate blev gift i 2011, havde de valgt en traditionel frugtkage, som var betrukket med hvid glasur og dekoreret med sukkerblomster - hele herligheden var otte "etager" høj.

Men sådan kommer Harry og Meghans kage slet ikke til at være. 

Kensington Palace har netop offentliggjort en kort video, hvor man kan se, hvordan parrets bryllupskage bliver til. 

Det er bageren Claire Ptak, der ejer Violet Bakery i London, som parret har bedt om at lave den ekstravagante bryllupskage.  

Artiklen fortsætter under videoen:

Harry og Meghans bryllupskage kommer til at bestå af citronkage-bunde, som er vædet med hyldeblomstsirup. Som fyld i kagen vil der være lemon curd, og hele herligheden beklædes med schweizisk marengs smørcreme med hyldeblomstsmag.

Kagerne bages i køkkenet på Buckingham Palace og samles på stedet på lørdag i Windsor, hvor den dekoreres med en masse blomster. 

- Hvor smørcremen er sød, så er lemon curd'en syrlig, så der kommer til at ske skønne ting, når du tager en mundfuld, når man får alle smagene og konsistenserne. Forhåbentligt er den perfekt afstemt, siger Claire Ptak i videoen, som Kensington Palace har offentliggjort. 

Artiklen fortsætter under tweetet. 

Kensington Palace oplyser også, at bageren har været på storindkøb for at sikre de bedste ingredienser til kagen.

Til kagen skal der bruges - hold fast: 200 citroner fra Amalfi, 500 økologiske æg fra Suffolk, 20 kg smør, 20 kg mel, 20 kg sukker og 10 flasker hyldeblomstsaft fra Sandringham.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Bager Claire Ptak i køkkenet på Buckingham Palace. Foto: All Over Press

Her ses et eksempel på Claires kagekunst: 

Petal perfect

Et opslag delt af Violet By Claire Ptak (@violetcakeslondon) den

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close