Kongelige31. oktober 2019

Grevinde Alexandra stopper som protektor

Grevinde Alexandra har valgt at stoppe som protektor for Landsforeningen Spædbarnsdød
https://imgix.seoghoer.dk/ecco_walkathon_bs_4.jpg
 (Foto: Birger Storm)

De seneste år har grevinde Alexandra været protektor for Landsforeningen Spædbarnsdød.

Men nu er det slut.

I en netop udsendt pressemeddelelse udtaler den 55-årige grevinde, at hun nu ønsker at træde tilbage og stoppe som protektor.

"Livet er fyldt med spændende udfordringer og forandringer, og tiden er kommet nu, hvor jeg må opsige at være protektor for Landsforeningen Spædbarnsdød, som jeg har haft i mange år. Det har været et stort privilegium og en enorm glæde for mig at have denne rolle. Især fordi foreningen er en stor støtte for de sørgende familier", udtaler grevinde Alexandra i pressemeddelelsen.

De seneste år har hun i forbindelse med sit protektorat blandt andet deltaget i den årlige Alle Helgens gudstjeneste i Vor Frue Kirke arrangeret i samarbejde med Landsforeningen Spædbarnsdød.

Her har hun efter eget ønske læst alle de døde spædbørns navne op.

Søndag den 3. november har hun sin sidste officielle deltagelse for Landsforeningen Spædbarnsdød.

Det foregår også i Vor Frue Kirke i København.

”Både som mor og mennesker har vi mærket hendes nærvær, og vi ved, at denne gudstjeneste, og alle de historier om kærlighed, og liv, der blev alt for korte, betyder meget for Grevinden. Vi ønsker Grevinden og hendes familie alt det bedste fremover”, fortæller Birgitte Horsten, der er direktør for Landsforeningen Spædbarnsdød.

Sponsoreret indhold