Ærlig Alexandra afslører: Derfor blev jeg skilt fra prins Joachim

Efter næsten ni års ægteskab meddelte prins Joachim og Alexandra i september 2004, at de skulle skilles.

Nu sætter en ærlig Alexandra flere ord på bruddet. Det sker i den kinesiske dokumentar “A Bigger Role”, der nu er blevet tilgængelig for danskerne.

– Han er en god ven, og han betyder meget for mig. Måske er det ikke meningen, at to mennesker altid skal være sammen. Vi skulle ikke være gift i evigheder, siger Alexandra i dokumentaren.

- Hvis du spørger mig, er det, vi har, det næstbedste til et lykkeligt ægteskab. Nemlig en lykkelig skilsmisse. Det, vi har, er ikke forceret. Det er noget, der føles virkelig naturligt. Det er ikke bare, fordi vi har to smukke børn sammen, at vi føler, at vi skal anstrenge os, forklarer Alexandra.

Artiklen fortsætter under billedet...

Joachim og Alexandra mødte hinanden i Hongkong i januar 1994 og blev gift året efter i november. Foto: Aller Media

Indtil for nylig var dokumentaren kun tilgængelig i Kina. Men så blev den delt på YouTube og fik straks langt over 300.000 visninger. Dermed kan danskerne også se Nikolai, Alexandra og Felix på en helt ny måde. Faktisk har den lille familie sjældent været så ærlige som her.

Interviewet er foregået over flere dage – og nogle gange er både Nikolai og Felix med under optagelserne. Når Alexandra er alene med den kinesiske tv-vært, fortæller hun også ærligt om sin rolle som enlig mor.

– Det er ikke nemt at være alenemor. Det er virkelig hårdt, siger grevinden.

Men Alexandra er også i stand til at se de gode ting ved livet som singlemor. Og hun vil ikke have en ny mand for enhver pris.

Læs endnu mere om kongehuset i SE og HØR, der er på gaden lige nu!

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close