Kongelige 11. september 2018

Gider ikke Joachim og Marie: Nikolai vælger Alex

Prins Nikolai er meget tættere på sin mor end på sin far. Naturligt, siger børnepsykolog, der dog advarer Alexandra mod at stå i vejen for hans udvikling.
(Foto: Dan Mariegaard)

Selv om 19-årige prins Nikolai har ”to sæt forældre”, er han ikke i tvivl om, hvem han helst vil være sammen med.

Det stod klart i sommeren, hvor han valgte at holde ferie med sin mor, 54-årige grevinde Alexandra, mens han nedprioriterede sin 49-årige farmand Joachim og 42-årige bonusmor Marie.

– Nu er der jo én, der bliver student, og han har derfor en anden agenda. I Nikolais tilfælde skal der ikke tænkes på, hvornår skolerne holder sommerferie, men mere på, hvornår han skal stille i trøjen. Så det bliver ikke med alle fire i år, sagde prins Joachim til Billed-Bladet i begyndelsen af sommeren.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Stoltheden lyste ud af Alexandras øjne på Herlufsholm Skole. Selv om Joachim og Marie var med, var det tydeligt, at mor Alex styrer slagets gang. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Men Nikolais agenda var ikke kun studenterfester med vennerne og kæresten Benedikte. Han lavede såmænd også sommerferieplaner – uden Joachim og Marie.

I stedet valgte modelprinsen sin mor Alexandra. Nikolai tog med på en ferie til en hemmelig destination. 16-årige Felix var også med, og den lille familie slappede af – langt fra den royale gren af familien i København. Ifølge SE og HØRs oplysninger var Alexandras side af familien også med, og dermed signalerede Nikolai og Felix klart, hvor de helst vil høre til.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

Den lille familie fik en hyggelig gåtur til ECCO Walkathon, som hvert år afholdes fra Kastellet i København. (Foto: Dan Mariegaard)

Efter Nikolai er trukket i trøjen, er det lidt mere sparsomt med fritiden, men når han kan, vælger han Alexandra.

Søndag var Nikolai med mor og Felix til "Ecco Walk-a-thon" ved Kastellet i København.

Læs meget mere om det danske kongehus i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold