Gider ikke Joachim og Marie: Nikolai vælger Alex

Alexandra er prins Nikolais et og alt. Her til \

Alexandra er prins Nikolais et og alt. Her til "Ecco Walk-a-thon" i København for nylig..

(Foto: Dan Mariegaard)

Selv om 19-årige prins Nikolai har ”to sæt forældre”, er han ikke i tvivl om, hvem han helst vil være sammen med.

Det stod klart i sommeren, hvor han valgte at holde ferie med sin mor, 54-årige grevinde Alexandra, mens han nedprioriterede sin 49-årige farmand Joachim og 42-årige bonusmor Marie.

– Nu er der jo én, der bliver student, og han har derfor en anden agenda. I Nikolais tilfælde skal der ikke tænkes på, hvornår skolerne holder sommerferie, men mere på, hvornår han skal stille i trøjen. Så det bliver ikke med alle fire i år, sagde prins Joachim til Billed-Bladet i begyndelsen af sommeren.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Stoltheden lyste ud af Alexandras øjne på Herlufsholm Skole. Selv om Joachim og Marie var med, var det tydeligt, at mor Alex styrer slagets gang. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Men Nikolais agenda var ikke kun studenterfester med vennerne og kæresten Benedikte. Han lavede såmænd også sommerferieplaner – uden Joachim og Marie.

I stedet valgte modelprinsen sin mor Alexandra. Nikolai tog med på en ferie til en hemmelig destination. 16-årige Felix var også med, og den lille familie slappede af – langt fra den royale gren af familien i København. Ifølge SE og HØRs oplysninger var Alexandras side af familien også med, og dermed signalerede Nikolai og Felix klart, hvor de helst vil høre til.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Den lille familie fik en hyggelig gåtur til ECCO Walkathon, som hvert år afholdes fra Kastellet i København. (Foto: Dan Mariegaard)

Efter Nikolai er trukket i trøjen, er det lidt mere sparsomt med fritiden, men når han kan, vælger han Alexandra.

Søndag var Nikolai med mor og Felix til "Ecco Walk-a-thon" ved Kastellet i København.

Læs meget mere om det danske kongehus i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close