Kongelige 21. juni 2018

Margrethe plaget af smerter: Frederik måtte træde til

I dag skulle dronning Margrethe have taget mod den nye erhvervsminister Rasmus Jarlov, men hun måtte i sidste øjeblik lade kronprinsen træde til som vikar
Foto: All Over Press

Formelt set skal nye ministre præsenteres for dronningen, når de træder til, men sådan blev det ikke i dag for den nye erhvervsminister Rasmus Jarlov. 

I dag skulle han have været til ministermodtagelse hos dronning Margrethe på Amalienborg, men i sidste øjeblik blev det kronprins Frederik, der ovetog den tjans. 

- Dronningen har ondt i ryggen og har derfor bedt kronprins Frederik om at modtage erhvervsministeren, oplyser kongehusets kommunikationsafdeling til BILLED-BLADET

Rasmus Jarlov, der tidligere har dannet par med bloggeren Mascha Vang, afløser Brian Mikkelsen, der netop er trådt tilbage som erhvervsminister. Torsdag formiddag blev han så præsenteret for kronprins Frederik, og ikke dronningen som planlagt.

Inden sit afbud sørgede dronning Margrethe ifølge BILLED-BLADET for at underskrive de nødvendige dokumenter i forbindelse med overdragelsen af ministerposten, og først derefter bad hun sin ældste søn om at træde til i hendes sted. 

Kronprins Frederik har også en ryg, der driller. 

I forbindelse med sin 50-års fødselsdag sidste måned løb han Royal Run, men forinden advarede han i en video om, at han ikke kom til at slå nogle rekorder. 

- Jeg har døjet med nogle rygproblemer i den seneste tid, som gør, at jeg ikke kan løbe, som jeg gerne ville, fortalte den kommende konge i en Facebook-video. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold