Kongelige21. oktober 2019

Fjender eller venner? Nu sætter Harry ord på venskabet til sin bror

Prins Harry sætter nu ord på sit skandaleombruste forhold til sin eneste bror, prins William. Her fortæller han blandt andet, at han ikke ser sin bror så ofte, som han plejer

Længe har der floreret rygter om et anspændt forhold mellem prins Harry, 35, og hans storebror prins William, 37.

Flere medier har skrevet, hvordan de to brødre langsomt, men sikkert er gået i hver sin retning – og ikke længere taler så meget sammen.

I går satte 35-årige Harry så for første gang ord på forholdet til storebroren – og her kom han da også ind på, at de to brødre er gået i hver sin retning.

I et interview i ITV’s nye dokumentar “Harry & Meghan: An African Journey” fortalte prins Harry ifølge Daily Mail:

- At have denne rolle, dette job og med det pres, som denne familie er under, så vil der ske ting. Men vi er brødre, vi vil altid være brødre.

null

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega223989_001.jpg
 Foto: MEGA

Prins Harry, 35, og prins William, 37, har ifølge flere et anspændt forhold - nu sætter lillebror for første gang ord på forholdet. Foto: MEGA

- Vi er helt sikkert gået i hver sin retning lige nu. Jeg vil altid være der for ham, ligesom jeg ved, at han altid vil være der for mig.

- Vi ser ikke hinanden så meget, som vi gjorde tidligere på grund af arbejde, men jeg elsker ham dybt, fortalte prins Harry i den opsigtsvækkende dokumentar, hvor han også knyttede en kommentar til de talrige historier om splid mellem brødrene:

- Langt størstedelen af disse ting er skabt ud af ingenting. Som brødre har vi gode dage og dårlige dage.

Der var engang, hvor prins Harry og prins William sammen med deres respektive hustruer Meghan og Kate var kendt i offentligheden som ”The Fab Four”. Men den seneste tid har det altså været meget negative historier om de to par, der har floreret i medierne.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-10-21_kl._09.31.43.png
 (Foto: MEGA)

William, Kate, Meghan og Harry 25. december 2018. Foto: MEGA

Årsagen skyldes blandt andet, at de to prinser i foråret valgte at splitte deres hof op – og at prins Harry i samme ombæring valgte at oprette sin egen instagram-profil sammen med sin hustru – og altså ikke længere dele det sociale medie med sin bror.

En måned senere – i slutningen af maj – kom det desuden frem, at prinsebrødrene ikke længere skulle være fælles om "The Royal Foundation", som de oprettede tilbage i 2009.

Sponsoreret indhold