Kongelige 27. juni 2018

Prins Nikolai: - Dejligt at studentereksamen er overstået

Om sommeren byder på flere modeljobs for Prins Nikolai må tiden vise
Foto: Kaspar Wenstrup

 

Prins Nikolai var i dag til dimission på Herlufsholm Skole i Næstved, hvor han i går blev student med et flot 10-tal til den afsluttende eksamen efter hvad der må have været den varmeste læseferie i mands minde.

Og også onsdag strålede solen om kap med de festklædte studenter, der nu kan se frem til mindst 14 dage med fester efter at have knoklet i tre år.

Du kan se interviewet med Nikolai herunder:

Se grevinde Alexandra give sin søn gode råd om fremtiden:

 

Prins Nikolai havde både sin mor og far og prinsesse Marie med til dimissionen, hvor hele studenterårgangen udbragte et 'hurra' for sig selv på plænen foran de statelige bygninger i Næstved.

Inden prins Nikolai og familien skulle ind at høre rektors tale, havde han tid til at gøre status efter tre års terperi.

- Det er dejligt, at det er overstået, sagde den glade student.

Han er i løbet af det sidste halve år blevet international topmodel og har været på podiet for både Burberry og senest Dior i Paris.

- Det var meget sjovt, at være på catwalken i Paris, sagde prins Nikolai onsdag.

Om at gå model for modehuset  Dior sagde han. 

- Det er fantastisk.

Hvorvidt han skal bruge resten af sommeren - efter festerne - til at tjene penge som model, er endnu uvist, eller også holder prinsen bare kortene tæt ind til kroppen.

På spørgsmålet om, hvorvidt, der er andre modeljobs på bedding for prins Nikolai svarede han kryptisk.

- Det må tiden vise.

Prins Nikolai fik kickstartet sin modelkarriere, da han tilbage i februar var på podiet for det britiske modehus Burberry under deres modeshow i London

Han har også været model for det danske mærke Won Hundred

Det er dog ikke fordi, at Nikolai vil forfølge modelkarrieren. 

- Jeg ønsker ikke som sådan at forfølge en karriere som model, men snarere at se det som et job, der skal hjælpe mig på vej, mens jeg er under uddannelse, har Nikolai fortalte til ugebladet Tæt På.

Forældrene er stolte

Når prins Nikolai skyder modeserier og går catwalks for danske og udenlandske mærker, har han god opbakning hjemmefra.

Både faderen prins Joachim og grevinde Alexandra er nemlig meget begejstrede for Nikolais modeljob.

- Det er sket med 100 procent opbakning fra grevinde Alexandra og prins Joachim, og begge forældre er frygtelig stolte, sagde grevinde Alexandras privatsekretær til SE og HØR, da det kom frem, at Nikolai havde fået job som model.

Ifølge modeeksperter, så kan prins Nikolai have scoret godt på sin tjans for Burberry.   - Jeg vil skyde på, at han får 50.000-100.000 kroner for sådan et job, men det kan også være mere. Det er virkelig godt tænkt af Burberry, for de ved, at historien kommer ud i medierne. Det er rigtig meget omtale, uden at de griber i lommen, siger Frederik Lentz Andersen, der er moderedaktør hos Euroman, til euroman.dk.

Galleri fra prins Nikolais dimissionsfest:

Prins Nikolais dimissionsfest, 27062018

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

 

Sponsoreret indhold