Her er prins Nikolais næste modeljob

Prins Nikolai.

Prins Nikolai.

(Foto: Thomas Laursen)

Prins Nikolai, 18, fortsætter sin spirende modelkarriere. 

Modemagasinet Costume skriver, at prins Joachim og grevinde Alexandras ældste søn er kampagneansigt for det danske tøjmærke Won Hundred. 

Tidligere i dag lagde Won Hundred selv to billeder af prins Nikolai iklædt deres forårskollektion på deres Instagram-profil. Billederne er dog sidenhen blevet fjernet. 

Prins Nikolai fik i den grad skudt sin modelkarriere i gang, da han i forrige weekend gik på catwalken for den britiske modemærke Burberry

Artiklen fortsætter under billedet. 

Prins Nikolai på catwalken for Burberry.

 

Prins Nikolai er en høj fyr med flotte træk, og det har mode-verdenen fået øjnene op for. Burberry er kendt for at bruge kendisser i deres kampagner. Foto: All Over Press

I går kom det frem, at Dronningens ældste barnebarn havde fået kontrakt med modelbureauet Scoop Models

Og det anerkendte modelbureau har selvfølgelig fået taget helt nye billeder af den unge prins.

Det er fotografen Marco van Rijt, der har haft gang i kameraet, så der kunne komme nye billeder af prinsen.

Flere af billederne blev i går aftes lagt på Instagram. 

 
Ud over Nikolai gjorde Burberry også brug af topmodellen Cara Delevingne til deres storstilede show under London Fashion Week, og blandt publikum sad prominente navne som musikeren Liam Gallagher og Nikolais nye kolleger Kate Moss og Naomi Campbell.
 
Ifølge modeeksperter så kan prins Nikolai have scoret godt på sin tjans for modegiganten. 
 
- Jeg vil skyde på, at han får 50.000-100.000 kroner for sådan et job, men det kan også være mere. Det er virkelig godt tænkt af Burberry, for de ved, at historien kommer ud i medierne. Det er rigtig meget omtale, uden at de griber i lommen, siger Frederik Lentz Andersen, der er moderedaktør hos Euroman, til euroman.dk.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close