Blev kaldt dobbeltmoralsk: Nu forsvarer prins Harry sig selv

Prins Harry og hertuginde Meghan.

Prins Harry og hertuginde Meghan.

Foto: MEGA

Prins Harry og hertuginde Meghan havnede i sidste måned i strid modvind, da det kom frem, at de havde taget et privatfly, da de skulle på ferie på Ibiza.

Det skortede bestemt ikke på nedladenheder, og parret blev både kaldt dobbeltmoralske og klimafjendtlige.

I dag har prins Harry så endelig kommenteret den kritik, som han og hustruen blev udsat for.

Det gjorde han i forbindelse med en klimatale i Holland tidligere i dag - et job, som han vel at mærke, havde taget et rutefly til i stedet for privatflyet. 

Det skriver det britiske magasin Hello!

På et tidspunkt i løbet af arrangementet bliver Harry nemlig spurgt ind til hans eget forbrug, når det kommer til privatfly.

Her fortalte han, at han flyver med kommercielle fly 90% af de gange, hvor han er ude at flyve, og at han kun bruger privatfly, når det kommer til at "sikre min families sikkerhed".

Artiklen fortsætter efter billedet

Prins Harry og hertuginde Meghan blev forældre til sønnen Archie i maj. (Foto: MEGA)

Prins Harry har de seneste tre år arbejdet på et projekt, Travalyst, der skal være med til at gøre det nemmere at vælge klimavenligt, når man rejser.

Firmaer som Booking.com, Ctrip, Skyscanner, TripAdvisor og Visa er alle med i projektet, som prins Harry var med til at grundlægge for tre år siden. 

Senere på måneden rejser prins Harry, hertuginde Meghan og prins Archie til Afrika, hvor de skal opholde sig i flere uger. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Prins Harry og hertuginde Meghan skal på deres anden officielle rejse sammen, når de senere på måneden rejser til Afrika. (Foto: MEGA)

- Om få uger rejser vores familie på sin første officielle tur til Afrika, en region af verden, der over de seneste årtier har været som et andet hjem for mig. 

- Vores team har hjulpet med at lave et meningsfyldt program, som vi glæder os til at dele med jer. På det personlige plan kan jeg ikke vente med at introducere min hustru og søn til Sydafrika, skrev prins Harry søndag på Instagram. 

Familiens Afrika-tur starter den 22. september. Om de på det tidspunkt vælger at flyve med privatfly eller med rutefly, er endnu ikke meldt ud. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close