Kongelige26. august 2022

Afslørede brand på børneværelset: Nu bliver Meghans historie skudt ned

Royale kilder mindes ikke, at der opstod brand på Archies værelse, sådan som hertuginde Meghan genkalder det i sin nye podcast
Sønnen Archie var blot fire måneder gammel, da der angiveligt udbrød brand på det værelse, som han skulle have sovet på. nbsp;
Sønnen Archie var blot fire måneder gammel, da der angiveligt udbrød brand på det værelse, som han skulle have sovet på.
 Foto: Henk Kruger/AFP/Ritzau Scanpix

Hertuginde Meghan, 41, fik for alvor sin nye podcast "Archetypes" til at trække overskrifter, da hun på ganske dramatisk vis genkaldte sig en voldsom episode, der udspillede sig, da hun arbejdede som fremtrædende medlem af det britiske kongehus.

Her fortalte hertuginden, der sammen med prins Harry har sønnen Archie og datteren Lilibet, hvordan der udbrød brand på deres søns børneværelse, mens de var ude at passe deres job royale forpligtelser under et officielt besøg i Sydafrika.

– Alle er i tårer, alle er rystede. Og hvad skulle vi gøre. Gå ud og udføre endnu en officiel opgave, genkalder Meghan, der sammen med sin mand trådte tilbage som fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus tilbage i 2020.

Episoden, der fandt sted den 23. september 2019, da sønnen var blot fire måneder gammel, bliver dog husket anderledes af royale kilder, som britiske Daily Mail har talt med.

De fortæller til avisen, at de ikke mindes en decideret brand, men at der rigtig nok var et varmeapparat, der begyndte at udseende røg, og derfor blev stikket trukket.

Kilder fortæller også til Telegraph, at det blev anerkendt, at det var noget af et chok for forældrene, men at det blev vurderet, at den dramatiske episode ikke skulle stjæle fokus fra rejsens program, der omhandlede apartheid og vold mod kvinder.

Sponsoreret indhold