Kongelige23. august 2022

Meghan med chok-afsløring: Der udbrød brand på sønnens værelse

I sin podcast afslører hertuginde Meghan, at der ganske uventet udbrød brand på sønnen Archies værelse
I dag er Harry og Meghan forældre til sønnen Archie og datteren Lilibet. nbsp;
I dag er Harry og Meghan forældre til sønnen Archie og datteren Lilibet.
 Foto: Henk Kruger/AFP/Ritzau Scanpix

I debutafsnittet af sin podcast "Archetypes" fortæller hertuginde Meghan, 41, om en ganske grufuld episode, der fik hende til at reflektere over livet som kongelig.

Meghan, der sammen med prins Harry har sønnen Archie og datteren Lilibet, afslører, at der tilbage i 2019 opstod ild i børneværelset, hvor det var meningen, at hendes søn skulle sove lur.

Hertuginden genkalder, at den dramatiske episode opstod, da hun og Harry var på officielt besøg i Sydafrika. På grund af en arbejdsopgave måtte parret efterlade sønnen Archie hos en barnepige, der ville putte den lille dreng til lur.

– Da vi er færdige med opgaven, sidder vi i bilen, og så siger de: "Der har været ild i boligen. Der har været ild i babyens værelse".

Parret iler tilbage til deres bolig, og her er sønnen heldigvis uskadt. Barnepigen ville nemlig hente en snack nedenunder og besluttede sig for at bære Archie med sig i en slynge.

– På den tid det tog hende at gå nedenunder, udbrød der ild i varmeapparatet. Der var ikke nogen røgalarm. Nogen lugtede røgen ude på gangen, gik ind og slukkede ilden. Det var meningen, vores søn skulle sove derinde, genkalder hun om den chokerende oplevelse.

Trods det dramatiske optrin, blev Harry og Meghan igen nødt til at efterlade deres søn hos en barnepige, fordi de skulle videre i deres arbejdsprogram.

– Alle er i tårer, alle er rystede. Og hvad skulle vi gøre. Gå ud og udføre endnu en officiel opgave, genkalder Meghan, der sammen med sin mand trådte tilbage som fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus tilbage i 2020.

Sponsoreret indhold