Kongelige 31. maj 2018

18-årige prins Nikolai optaget i fornem bog

Den 18-årige prins Nikolai er den yngste blandt i alt 173 nye navne, der er blevet optaget i Kraks Blå Bog
(Foto: Thomas Laursen)

18-årige prins Nikolai er for alvor trådt ind i de voksnes rækker.

Den populære prins – der for tiden gør sig ganske bemærket som hot forsidemodel – er nemlig blevet optaget i den fornemme Kraks Blå Bog.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 18-årige prins, hvis fulde navn er Hans Højhed Prins Nikolai William Alexander Frederik, er den yngste blandt i alt 173 nye navne, der er blevet optaget i bogen.

Den blå bog indeholder 1608 sider med navne på 8486 danskere, der på hver sin måde har bidraget positivt til samfundet, siger Bolette Rud Pallesen fra Gads Forlag ifølge DR til Ritzau:

- Det handler ikke udelukkende om at være synlig eller kendt som sådan, men at man har bidraget med noget, som også nyder anerkendelse blandt de fagfæller, man har, siger hun.

I den nyeste version af bogen finder man foruden den 18-årige prins Nikolai også TV-journalisterne Abdel Aziz Mahmoud og Cecilie Frøkjær, ældreminister Thyra Frank samt den tidligere verdensmester i mountainbike Annika Langvad.

Også skuespilleren Claes Bang har fundet vej til Kraks Blå Bog.

(Foto: Thomas Laursen)

Prins Nikolai er hot for tiden - og er nu blevet optaget i Kraks Blå Bog. Foto: All Over Press

For at blive optaget i den fornemme bog skal man modtage en formel invitation fra forlaget, og det er tilladt at sige nej tak. Prins Nikolai – og de andre kendte – har dog ønsket at blive omtalt i bogen, som udkommer i dag i sin nyeste version.

Det er dog forment mere for sine præstationer på catwalken og foran kameraet, at 18-årige prins Nikolai for alvor gør sig bemærket for tiden.

Scoop Models har således delt flere hotte billeder af prinsen, der poserer som vaskeægte model.

Prins Nikolai fik kickstartet sin modelkarriere, da han tilbage i februar var på podiet for det britiske modehus Burberry under deres modeshow i London.

Han har også været model for det danske mærke Won Hundred.

Det er dog ikke fordi, at Nikolai vil forfølge modelkarrieren.

- Jeg ønsker ikke som sådan at forfølge en karriere som model, men snarere at se det som et job, der skal hjælpe mig på vej, mens jeg er under uddannelse, har Nikolai fortalte til ugebladet Tæt På.

Prins Nikolai: Forældrene er stolte

Når prins Nikolai skyder modeserier og går catwalks for danske og udenlandske mærker, har han god opbakning hjemmefra.

Både faderen prins Joachim og grevinde Alexandra er nemlig meget begejstrede for Nikolais modeljob.

- Det er sket med 100 procent opbakning fra grevinde Alexandra og prins Joachim, og begge forældre er frygtelig stolte, sagde grevinde Alexandras privatsekretær til SE og HØR, da det kom frem, at Nikolai havde fået job som model.

Ifølge modeeksperter, så kan prins Nikolai have scoret godt på sin tjans for Burberry. - Jeg vil skyde på, at han får 50.000-100.000 kroner for sådan et job, men det kan også være mere. Det er virkelig godt tænkt af Burberry, for de ved, at historien kommer ud i medierne. Det er rigtig meget omtale, uden at de griber i lommen, siger Frederik Lentz Andersen, der er moderedaktør hos Euroman, til euroman.dk.

Prins Nikolai fylder 18 år

Sponsoreret indhold