Zangenbergs tidligere chefs hårde ord: Koen over alle køer

Koen over alle køer. Så kontant lød beskrivelsen, da instruktør og manuskriptforfatter Morten Vogt Urup skulle beskrive 31-årige Julie Zangenberg i podcasten ”De danske Guardians”.

De to arbejdede sammen i første sæson af serien ”GG Horsens”, hvor hun spillede hovedrollen. Aftalen om, at Zangenberg skulle medvirke i anden sæson, faldt på plads, men det fik en brat ende, kort før optagelserne skulle begynde.

Artiklen fortsætter under billedet ...

– Jeg bliver lidt provokeret af hende her Zangenberg, den her ko, som sidder her og spiller fandango, lød det bl.a. fra Morten Vogt Urup. (Foto: Wasabi film)

– Hvis man kender lidt til første sæson, så er Julie Zangenberg det, man kalder lidt en diva. Hun har nogle meget ekstreme krav og tænker meget højt om sig selv. For en måned siden kræver hun, at hendes bedste ven skal være fotograf på sæson to. Det siger vi nej til i produktionen, og pludselig kan Julie Zangenberg ikke se sig selv i serien mere, lyder det frustreret fra Morten Vogt Urup, der også kalder Julie for ”Koen over alle køer”.

Ifølge instruktøren havde Julie ellers været særdeles begejstret for udviklingen i anden sæson.

– Jeg bliver lidt provokeret af hende her Zangenberg, den her ko, som sidder her og spiller fandango og tænker: ”Hvis I ikke vil gøre det på min måde, så må din serie brænde i helvede.”

Dramaet forsvandt

Den udlægning fik Julie Zangenberg til at svare igen på de sociale medier.

– Jeg finder det sørgeligt, at man bruger mit navn til at skabe overskrifter, når jeg ikke er involveret i projektet længere. Uambitiøst, uprofessionelt og uelegant. Jeg takkede nej til tilbuddet om en sæson 2, men ønsker castet alt det bedste, skrev Julie Zangenberg efterfølgende på Instagram.

– Jeg har sagt nej tak, da jeg ikke længere kunne se mig selv i projektet, og da jeg grundet corona blev nødt til at prioritere min  hyggetøjsvirksomhed Cozy by JZ, siger Julie til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Et tilbud om et større pengebeløb fik ikke Julie Zangenberg til at blive i GG Horsens.
– Hun var sur og valgte at forlade serien, forklarer instruktør og manuskriptforfatter Morten Vogt Urup. (Foto: Wasabi film)

Et halvt års arbejde var spildt, og kort før anden sæson skulle være skudt i gang, var Morten Vogt Urup tæt på at kaste håndklædet i ringen. Heldigvis kom han på bedre tanker og begyndte forfra.

– Jeg synes oprigtigt, at sæson 2 ser ud til at blive rigtig, rigtig god. Vi har skabt en langt mere interessant hovedkarakter. Det glæder mig også, at alt drama fra produktionen er fjernet, siger Morten Vogt Urup til SE og HØR.

Optagelserne til anden sæson begynder i næste uge.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close