Kendte7. august 2020

Julie Zangenberg skiftet ud

31-årige Zangenberg er ikke længere med på rollelisten, når den danske serie ”GG Horsens” vender tilbage med en ny sæson
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190822_wen_-_ditte_julie_47_1_0.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Noget kunne tyde på, at et ellers årelangt samarbejde mellem den 31-årige skuespiller og en jysk webserieskaber er slut.

Når TV Syd og TV 2 Østjyllands første egenproducerede webserie vender tilbage, bliver det i hvert fald uden skyggen af Julie Zangenberg, som ellers spillede hovedrollen som Sandra i første sæson af serien ”GG Horsens”

”Kreative uoverensstemmelser” lyder forklaringen, når filmmagasinet Ekko spørger skaberen af gamerserien, Morten Vogt Urup, hvorfor den blonde skuespillerindes rolle fremover vil være skiftet ud med en andens.

Nemlig en hovedrolle, der spilles af Miri-Ann Beuschel, som danskerne måske kender fra ”Parterapi”, ”Helved” og ”Doggystyle”.

Benhård udskiftning

Faktisk er hoveforfatteren ikke bleg for at indrømme, at udskiftningen af Zangenbergs karakter kan lede serien på rette vej.

Og måske endda undgå, at anden sæson får lige så drøje hug af anmelderne, som den første gjorde.

  • - Julie Zangenberg spillede en lidt bossy pige, der ikke finder sig i noget. Hendes karakter blev desværre lidt kedelig og endimensionel, fordi hun blev meget ligetil i det univers. Så i sæson to vil vi skabe en figur, der er meget mere spændende som hovedperson og har noget på spil, fortæller Morten Vogt Urup til filmmagasinet Ekko.

Samtidig taler han varmt om den 31-årige skuespillerindes afløser, Miri-Ann Beuschel, 28, hvis moster desuden er Bodil Jørgensen.

Vogt Urup kalder hende uden at tøve for en ”stjerne, der virkelig er på vej frem. Særligt inden for komik”.

Seriens første sæson tog sit udgangspunkt i en kvindelig gamer, som forsøger at kæmpe sig til en plads i en mandsdomineret verden. Den fik mildest talt klø i spalterne, hvor anmelderne kaldte webserien for både ”klichéfyldt” og ”Live fra Bremen”-agtig.

Forfatter og instruktør bag serien, Morten Vogt Urup, stod også bag komedieserien Hedensted High, som også modtog ét-stjernede anmeldelser. Og som også havde Julie Zangenberg på rollelisten.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold