YouTube-stjerne genskabte "Squid Game": 456 kæmpede for flere millioner

Youtube-stjernen MrBeast hat genskabt \

Youtube-stjernen MrBeast hat genskabt "Squid Game", og det mere livagtigt, end man turde drømme om.

Foto: Youtube

”Squid Game” har den seneste tid været blandt de helt store samtaleemner jorden rundt.

”Red Light/Green Light” og sukkerkager er blevet leget og lavet af ufatteligt mange den seneste tid.

Men hvor de fleste blot leger lidt med de forskellige discipliner og måske erhverver sig en af dragterne, har Youtuberen MrBeast taget det skridtet videre.

Han satte sig nemlig for at genskabe alle legene og samtidig invitere 456 mennesker til at lege med!

Onsdag offentliggjorde MrBeast så videoen, som har taget nettet med storm. På bare 11 timer er videoen blevet set mere end 26 millioner gange.

Og der var investeret i stor stil for at gøre det så livagtigt, som det overhovedet kunne være.

Med en førstepræmiesum på intet mindre end – selvfølgelig – 456.000 dollars svarende til mere end tre millioner danske kroner, var det formentlig en smal sag at finde 456 personer, der ville deltage i virkeligheden ”Squid Game”.

MrBeast havde genskabt lokaler, der nærmest 1:1 var de oprindelige settings.

Deltager skulle igennem samme antal lege, som i den oprindelige serie, og de skulle igennem de ny-populære lege som blandt andet ”Red Light/Green Light”, glaskugler og glasbroen.

Men de kunne selvfølgelig ikke lave en tro kopi af legenes opbygning, og derfor var der lagt flere finurligheder ind, som skulle gøre, så det ikke var en fordel at have set serien og vide, hvad der kunne gøres til en fordel for en.

Blandt andet havde produktionen observeret, hvem de tilbageværende deltagere havde brugt mest tid sammen med. Og det var altså dem, de skulle kæmpe mod i legen ”glaskugler”.

Se hvem der løber den store pengepræmie og resten af de vilde lege i videoen herunder.

Og nej, der er selvfølgelig ikke nogen, der mister livet i genskabningen. Derfor er der også nye og kendte lege med, som ikke er kendt fra "Squid Game". 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close