Kendte 11. oktober 2021

Nu sker det: Virkelighedens "Squid Game" finder sted i Abu Dhabi

Korean Cultural Center i Emiratstaterne arrangerer nu ”dødspillet” fra den voldsomt populære Netflix-serie
Foto: KCC

De helt hårdkogte fans af hitserien ”Squid Game” får nu muligheden for at tilmelde sig virkelighedens kamp for ren overlevelse og eftertragtede gevinster – så vidt vi ved endda helt uden blodbad og dødelige udgange.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

30 deltagere skal tage del i en række spil, alle baseret på traditionelle koreanske børnelege. Fuldstændigt ligesom i Netflixs vanvittigt hypede tv-serie ”Squid Games”, som stadig sidder trygt på toppen streamingtjenestens globale hitlister.

Det hele sker i ørkenstaten Abu Dhabi, og her skylder vi vist lige at slå fast, at virkelighedens ”Squid Game” ikke inkluderer helt så store pengepræmier, som i serien.

Artiklen fortsætter under billedet:

Foto: Netflix

Også legen "Red Light, Green Light" vil være en del af turneringen (Foto: Netflix)

Til gengæld vil alle deltagerne være iført de karakteristiske grønne træningsdragter, ligesom de kan glæde sig til både at slikke på honningkager og kaste med Ddakji.

Det skriver flere medier, herunder Business Insider.

Maskeklædte vagter

Turneringen, der varer to timer, finder sted i morgen – den 12. oktober - på De Forenede Arabiske Emiraters koreanske kulturcenter.

For at kunne deltage i eventet skal man udfylde en form – og desuden kunne fremvise gyldigt coronapas. Herefter vil de 30 ”heldige” deltagere blive valgt ud og opdelt i to hold. De vil blive iført passende ”Squid Game”-outfit og ledes gennem legene af de maskerede vagter klædt i pink kedeldragter.

I en promoveringsfilm for eventet ses de små velkendte visitkort uddeles som hårrejsende invitation til ”dødspillene”.

Den sydkoreanske tv-serie havde premiere på Netflix den 17. september, og allerede i løbet af ti dage røg den til tops, og blev det mest sete – og bedst ratede – show i 90 lande.

Forleden måtte skaber og instruktør bag ”Squid Game”, Hwang Dong-hyuk, dog forklare sig under et pressemøde, da han blev konfronteret med de slående ligheder, som serien har til fælles med den japanske film ”As the Gods Will”, som er fra 2014.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Serien har desuden skabt problemer på en skole i England, hvor eleverne forsøger at efterligne scener fra Netflix-hittet i skolegården, hvilket fik skolen til at slå alarm overfor børnenes forældre.

Lad ikke jeres børn se "Squid Game", lød meldingen til elevernes forældre.

Sponsoreret indhold