Alt du behøver at vide om YouTube-dramaet mellem James Charles og Tati Westbrook

Foto: MEGA

Uventet drama chokerer lige nu hele skønheds-influencer-verdenen. 37-årige Tati Westbrook, vlogger og ejer af et skønhedssupplement-firma, er i et stort skænderi med sin tidligere ven og mentee, 19-årige James Charles, som er en influencer, vlogger og model. 

Tati Westbrook postede i fredags en video, hvor hun forklarede om den fejde, de to har kørende. Videoen har i skrivende stund 33 millioner visninger. Og siden Westbrook postede videoen, har James Charles mistet 2,6 millioner subscribers. 

Hvordan begyndte fejden? 

Dramaet startede 22. april, da James stadig var på Coachella, hvor han lavede en kort video på Instagram for Sugar Bear Hair - vingummibamse-vitaminer til håret, som kan ses overalt på Instagram.

Disse vingummibamser er en direkte konkurrent til Tatis skønhedssupplementer, Halo Beauty. Efter videoen postede Tati et klip af sig selv på Instagram, hvor hun fortalte, at hun følte sig "fortabt" og "forrådt" af en unavngivet person. 

Hvad skete der så? 

Efter Tatis video postede James et statement på sin Instagram-story, hvor han skrev, at han "gerne ville undskylde over for min nærmeste ven, Tati", og at Tati "har været som en mor for mig, siden mine første dage i denne industri, og hun har givet mig mere kærlighed, support, ressourcer og råd, end jeg nogensinde kunne bede om"

Han forklarede i øvrigt, at han ikke havde modtaget penge for reklamen for Sugar Bear Hair. 

Ok. Så James siger undskyld - sluttede det så? 

Dramaet mellem de to var langt fra slut, selvom James havde sagt undskyld til Tati. For pludselig, nærmere bestemt den 4. maj, postede en tredje vlogger, Gabriel Zamora, en YouTube-video, hvor han kalder Tatis opførsel for "svigagtig".

Han bebrejdede hende derudover for at dele videoer, hvor James bliver udstillet som et forfærdeligt menneske. 

Og så gik Tati Westbrook ud med sin video

I videoen, som Tati har valgt at døbe "BYE SISTER", forklarede Tati alt om den fejde, hende og James Charles er ude i fra hendes perspektiv. Ifølge Tati, så har hende og hendes mand investeret en masse energi og tid i James Charles og hans karriere.

Og mens videoen for Sugar Bear Hair kickstartede fighten mellem de to, insisterer Tati på, at hendes forhold med James ikke har noget med penge at gøre. 

"Mit forhold til James Charles har ikke noget med penge at gøre. Jeg har ikke bedt ham om en penny. Jeg har aldrig været på hans Instagram", forklarer hun i videoen. 

Men det er ikke kun supplementerne, Tati har et problem med. Hun forklarer, at hun er træt af at undskylde for James' opførsel - som angiveligt omfatter alt fra at sige mærkelige ting om andre beauty-influencers til seksuel chikane af mænd, som ikke er interesserede James. 

Så sagde James undskyld - igen

Søndag eftermiddag postede James et otte minutter langt svar på Tatis video med titlen "Tati", som pt. har over 32. millioner visninger. I videoen sidder en make up-fri James og siger undskyld til Tati og hendes mand. 

Han unskylder også for måden, han har talt om andre mennesker på på de sociale medier. 

"Tidligere, når jeg har skulle adresserer ting, har jeg handlet impulsivt, og jeg har forsøgt at bruge kvitteringer, fakta og screenshots for at fremstå som  offeret, og det gør jeg ikke i dag. For det er jeg ikke. Det er alt, hvad har jeg at sige. Jeg er ked af det", siger han i videoen. 

Sådan har folk reageret:

Baseret på det faktum, at James har mistet 2,6 millioner subscribers ser det ud som om, at rigtig mange mennesker støtter Tati - og mens James mister følgere, så får Tati følgere. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close