Kendte 28. september 2021

Will Smith afslører: Lever ikke i et monogamt ægteskab

I et stort interview afslører megastjernen, at han ikke holder sig til blot én partner
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Will Smith, 53, og Jada Pinkett Smith, 50, har været gift i 24 år, men det er bestemt ikke lig med, at de ikke har delt dobbeltseng med andre. 

I et stort interview i det amerikanske magasin GQ afslører den populære skuespiller, at han ikke lever i et monogamt ægteskab. 

- Jada har aldrig troet på et konventionelt ægteskab... Jada har haft familiemedlemmer, som var i et ukonventionelt ægteskab, forklarer han indledningsvist og fortsætter: 

- Der har været betydningsfulde og endeløse diskussioner om, hvad der er perfekt i et parforhold? Hvordan er den perfekte måde at være sammen på som par? Og i størstedelen af vores forhold har vi valgt monogami, men vi tænker ikke, at monogami er den eneste måde at have et perfekt parforhold på.

I interviewet erkender han, at deres syn på forhold og monogami nok ikke er for alle: 

- Vi har givet hinanden tillid og frihed med troen på, at alle skal finde deres egen vej. Og for os kan ægteskabet ikke være et fængsel, slår han fast. 

Faderen til tre afslører også, at han har haft en fantasi om at have et harem bestående af kendiskvinder, heriblandt Halle Berry og Misty Copeland. 

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Will Smith og Jad Pinkett Smith har ikke et traditionelt ægteskab. Foto: MEGA

- Jeg ved ikke, hvor jeg så det, eller det var noget lort, fra da jeg var teenager, men ideen om at rejse med 20 kvinder, som jeg elskede og tog mig af og alt det dér, det virkede som en rigtig god idé, fortæller han om sin fantasi, der dog ikke fungerede i praksis: 

- Og så, efter vi havde prøvet det lidt, så var jeg sådan: "Det er forfærdeligt. Det vil være forfærdeligt. Jeg var sådan: "Kan du forestille dig, hvor miserabelt det ville være?".

Sponsoreret indhold