Will Smith deler flere fedefotos: - Slut med midnatsmuffins

Foto: MEGA

Som så mange andre, så har Will Smith hygget sig under coronanedlukningen, og hyggen er bestemt ikke gået ud på at træne igennem. 

Den 52-årige skuespiller kunne for få dage siden afsløre over for sine mange Instagram-følgere, at han har lagt sig en smule ud, og nu fortsætter "I am Legend"-stjernen med at dele ud af de ærlige kropsbilleder.

- Det her er kroppen, der har båret mig gennem hele pandemien og uendelige dage, hvor jeg har gravet mig gennem spisekammeret, skriver han til et opslag. 

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- Jeg elsker den her krop, men jeg vil gerne FØLE mig bedre tilpas. Nu er det slut med midnatsmuffins. Det er nu!

Derfor lover Will Smith nu, at han har tænkt sig at komme i sit livs bedste form. 

Og det kan muligvis godt blive lidt af en udfordring. Smith har nemlig været pumpet godt op til en lang række filmroller.

Til sin rolle i "Suicide Squad" (2016) trænede han så godt igennem, at han formåede at rive en muskel over i benet, ligesom han til rollen som Muhammad Ali i filmen "Ali" (2001) formåede at komme op på en kampvagt, der sagde over 102 kilo. 

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Flere af Will Smiths mange millioner følgere har sendt massevis af støtte i skuespillerens retning. Faktisk så meget, at han er blevet oversvømmet med videoer, billeder og forslag til, hvordan han kan smide de ekstra kilo.

- I slår mig ihjel med eller de her træningsvideoer, skriver han til et opslag. 

- Jeg er heldig, hvis jeg bare klarer at komme ned af crosstraineren i dag. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close