Kendte9. maj 2021

Will Smith deler sjældent billede

Det er ikke ofte, at Hollywoodstjernen deler billeder af sine søskende på de sociale medier, men nu har han gjort en undtagelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/will-smith.png
 Foto: MEGA

Will Smith er ikke just en privat mand. Han deler ofte ud af private familiehemmeligheder takket være sin kone, Jada Pinkett, der er hjernen bag det populære "Red Table Talk"-program, som Smith-familien kører på Facebook og YouTube.

Der er dog én særlig ting, som Will Smith ikke så ofte deler ud af, og det er billeder af sine søskende.

Men, men, men... Den 52-årige "Bad Boys 4 Life"-skuespiller fik for et par dage siden lavet lidt om på den tradition.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Han har nemlig offentliggjort et billede af sin lillebror og lillesøster i anledning af deres fødselsdag.

- Min lillebror og søster er 50 år i dag. Damn, skriver Will Smith til billedet, som han har delt med sine 53,3 millioner Instagram-følgere.

På billedet ses Will sammen med tvillingerne Harry og Ellen samt deres ældre søster Pamela og den yngre halvsøster Ashley Marie Pettway Smith.

Billedet lander få dage efter, "I Am Legend"-skuespilleren gik mere eller mindre viralt for at have delt "fedebilleder" af sig selv, hvor han også meddelte, at han officielt var i sit livs dårligste form.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Kort tid efter tykke-Will var blevet en ting, kunne skuespilleren fortælle sine følgere, at han har lavet et spændende samarbejde med YouTube, hvor han i en seks episoders webserie vil forsøge at tabe coronakiloene og acceptere det endelige farvel til de midnatsmuffins, han længe har nydt godt af.

Ahhhh, hvem der ikke bare kunne æde sig tyk og så få penge for at tabe sig igen bagefter. Helt dum er han ikke.

Sponsoreret indhold