Kendte4. februar 2021

Viser kroppen frem: Sådan har du ikke set Harry Styles før

…. Eller i hvert fald ikke længe!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/harry_styles_4.jpg
 Foto: MEGA

Den 27-årige One Direction-sanger er nær ved uigenkendelige på nye billeder, der er taget af ham i forbindelse med optagelserne til hans nye film ”Don’t Worry Darling”.

Styles har gennem de sidste mange år nemlig brugt masser af penge og timer under nålen på at dekorere sin krop med helt særlige tatoveringer.

Men dem er der altså ikke plads til i hans rolle som Jack i den kommende psykologiske thriller.

Hans mere end 60 tatoveringer er derfor blevet dækket godt og grundigt til, ses det på de nye billeder.

Artiklen fortsætter under billederne

https://imgix.seoghoer.dk/20210203-134154-2-1920x2880we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Foto: Ritzau Scanpix

https://imgix.seoghoer.dk/20210203-134155-2-1920x2880we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Foto: Ritzau Scanpix

Blandt tatoveringerne er der blandt andet en stor sommerfugl under hans bryst, en topløs havfrue på hans arm, vinger på hans bryst, en bibel og et skib.

Det er dog ikke kun motiver, han har fået permanent tegnet på kroppen. Der er også enkelte dedikeret til hans familie, da han har både sin mor Anne og hans søster Gemmas initialer tatoveret.

Det må altså alt andet lige have taget en god rum timer at dække kroppen til, så ingen af tatoveringer kan ses, når filmen en gang får premiere.

Castet af kæresten

Det var tilbage i september måned, at sangeren blev bekræftet castet til den 36-årige Olivia Wildes film ”Don’t Worry Darling”.

Allerede i januar måned startede rygterne om, at sangeren og Wilde havde fundet sammen, da de to blev spottet hånd i hånd til Styles’ managers bryllup.

Siden er der kun kommet mere brænde på bålet, da flere mistænker parret for at have startet deres romance som en affære – altså mens Olivia Wilde stadig dannede par med sin eksforlovede Jason Sudeikis.

Parret har endnu ikke selv offentligt talt ud om forholdet, og om hvorvidt de faldt for hinanden før eller efter, hun valgte at caste ham til sin film.

Styles havde sin debut som skuespiller i 2017, da han medvirkede i Christopher Nolans krigsfilm ”Dunkirk”.

Sponsoreret indhold