Kendte28. januar 2021

Efter Olivia Wilde er fundet sammen med Harry Styles: Nu trøster Jennifer Aniston knust Jason Sudeikis

Jennifer Aniston trøster angiveligt kollegaen Jason Sudeikis
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/wennphotosthree917015.jpg
 Foto: MEGA

Kort efter dukkede der billeder op af Olivia Wilde og Harry Styles, som flettede fingre, og det er Sudeikis angiveligt "knust" over.

36-årige Olivia Wilde og 26-årige Harry Styles har netop indspillet filmen "Don't Worry Darling" sammen, og hvis der er nogen, der har førstehåndserfaring med kendiskolleger, der forelsker sig i hinanden, så er det Jennifer Aniston, 51.

Nu fortæller kilder, at Aniston, der i 2013 spillede sammen med 45-årige Sudeikis i filmen "We're The Millers", står klar med en skulder, som Sudeikis kan græde ud ved.

- Hun har været en klippe for Jason gennem dette mareridt. De taler sammen og skriver beskeder hver dag. Hun har delt sine coping-strategier med ham, for eksempel meditation og yoga - og har muntret ham op og inviteret ham med til Zoom-fester, hvor han kan slå sig løs, fortæller en kilde ifølge Mirror til Heat Magazine.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/khphotos784063.jpg
 Foto: MEGA

Jennifer Aniston blev tilbage i 2005 skilt fra Brad Pitt, efter han faldt for Angelina Jolie under indspilningerne af "Mr. & Mrs. Smith". Foto: MEGA

Kilden røber yderligere, at Aniston altid har beundret Sudeikis, og mener, "han er en vidunderlig fyr, der fortjener bedre - lige den type partner, hun kunne tænke sig".

- Der er en voksende fornemmelse af, at de ville være perfekte for hinanden, og Jen er helt sikkert med på at finde en ny fyr lige nu, lyder det fra insideren.

Sponsoreret indhold