Netflix tvunget til at fjerne scener fra "Squid Game"

Foto: Netflix

Netflix bliver nødt til at fjerne scener fra den ultrapopulære Netflix-serie "Squid Game". Og årsagen er overraskende.

For nok er den koreanske fiktionsserie fyldt med voldsomme scener, hvor karaktererne én efter én dræbes i et game show, hvor en pris på cirka 246.000.000 kroner er på højkant, men det er ikke på grund af det eksplicitte indhold, at streaminggiganten må finde saksen frem, skriver The Independent.

Derimod skyldes det, at der figurerer et telefonnummer, som tilhører en koreansk borger. Personens nummer er dét telefonnummer, der står på den mystiske organisation Squid Games visitkort, og det er dermed det nummer, spillets deltagere må kontakte for at være med.

- Sammen med produktionsselskabet arbejder vi på at løse problemet, herunder redigering af scener med telefonnummeret, hvor det er nødvendigt, siger en talsperson for Netflix til mediet.

Telefonnummeret bliver vist i det første afsnit af serien, hvor det står skrevet på det visitkort, Lee Jung-Jaes karakter, Seoung Gi-Hun, får på en metrostation af en mystisk mand.

Siden serien fik premiere 17. september, er borgeren blevet bestormet med opkald dagligt.

Til koreanske Money Today fortæller personen, at vedkommende nu får "endeløse" opkald og sms'er.

- Det er kommet til et punkt, hvor folk prøver at kontakte mig dag og nat, fordi de er nysgerrige. Det aflader min telefons batteri, så den slukker, fortæller personen, der gerne vil være anonym, og fortsætter:

- Først vidste jeg ikke hvorfor, men så fortalte en ven mig, at det er mit nummer, som er kommet ud i serien.

Telefonnummeret, der tydeligt står skrevet på visitkortet cirka halvvejs inde i første afsnit, kan dog fortsat ses i den version af serien, man kan se i Danmark.

Siden "Squid Game" ramte streamingtjenesten, er den blevet en af Netflix' største succeser nogensinde.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close