Nyheder 8. oktober 2021

Skoler advarer forældre: Elever må ikke se "Squid Game"

Den ubehagelige, men populære, koreanske Netflix-serie har skabt debat på skoler i England.
Foto: Netflix

I den koreanske Netflix-serien "Squid Game" konkurrerer 456 personer i diverse børnelege for til sidst at finde en vinder af en gigantisk pengesum.

Bryder du reglerne eller taber i et af spillene, så bliver du skudt eller dør på anden vis. Det hele orkestreres af en gruppe maskeklædte mænd.

Selv om serien er voldsom og langt ude, har flere skoler i England nu problemer med elever, der forsøger at efterligne scener fra Netflix-hittet, og det har fået dem til at slå alarm overfor børnenes forældre.

Lad ikke jeres børn se "Squid Game", lyder meldingen til elevernes forældre, da lærerne frygter, hvad der kan ske, hvis scener fra den koreanske serie kopieres i skolegården.

Det skriver Daily Mail.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Netflix

Foto: Netflix

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På Sandown skole i den engelske by Deal har lærerne undervist deres klasser i farerne ved at se indhold, der ikke passer til ens alder.

Det er sket på baggrund af den massive popularitet, "Squid Game" har opnået på de få uger, serien har været på Netflix.

- Vi opdaterer altid vores råd til forældre og børn. Det er noget, vi konstant opdaterer. Som reaktion på den her serie og andre serier har vi indlagt ekstra lektioner om vold, siger en talsperson fra Sandown skole.

En anden skole i samme by har udsendt beskeder til elevernes forældre og udtrykt bekymring for, om børnene ser alderspassende tv.

En forælder til et barn på en tredje skole i det østlige London har også modtaget et brev med advarsel om, at børnene kan finde på at udspille deres egen version af "Squid Game" - og at forældrene vil blive holdt ansvarlige og modtage sanktioner, hvis det sker.

Sponsoreret indhold