Kendte31. juli 2017

Det er dumt! Ville fri til sin kæreste... men tabte ringen i vandfaldet

En amerikansk fyr var overbevist om, at han havde fundet på det mest romantiske frieri: Han ville stille sin kæreste det store spørgsmål ved et smukt vandfald i en naturpark. Desværre tabte den frierlystne mand sin ring lige i det sekund, han gik på knæ. Hele uheldet blev fanget på video – se den her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tabte_ringen.jpg
 (Foto: YouTube)

Amerikanske Andrew Schuhmann var overbevist om, at han havde fundet på det mest romantiske frieri. Desværre endte det hele med en forsvunden ring og ganske meget panik.

Andrew Schuhmann havde besluttet sig for at stille sin kæreste gennem seks år, Kammie, det store spørgsmål, mens de nød de smukke omgivelser ved Havasupai-vandfaldet i Grand Canyon. Imens skulle en ven filme det hele med sit kamera.

- Vi ville tælle til tre og ”springe ud fra vandfaldet sammen”, men i stedet for at springe ville jeg fri til hende, fortæller Andrew som kommentar til videoklippet, han efterfølgende lagde på YouTube.

- Jeg havde ringen på min lillefinger, og min hånd var knyttet hele tiden, så ringen ikke ville falde af, fortæller Andrew videre.

Desværre forsvandt ringen ned i vandfaldet lige i det sekund, at han skulle til at stille det store spørgsmål. Og hele uheldet blev foreviget på video. Her ser man tydeligt panikken i Andrew, da han til sin gru opdager, at ringen er væk.

- I ren panik fortalte jeg hende, at ”jeg havde tabt ringen”. Uden at ane hvad jeg ellers skulle gøre spurgte jeg hende med en desperat stemme, ”Øhh, vil du gifte dig med mig”. Heldigvis sagde hun ”ja”. Efter et hurtigt kys råbte jeg, ”Nu skal du hjælpe mig med at finde ringen”, og vi dykkede ned i vandet for at lede efter ringen. Hun måtte dykke efter sin egen forlovelsesring. Men det var umuligt. Jeg dykkede efter den i tre timer, indtil jeg var helt udkørt, men uden held, fortæller Andrew.

Heldigvis endte det hele godt, selv om ringen aldrig dukkede op. Andrew og Kammie har været lykkeligt gift i seks år nu.

- Vi kan grine af det i dag, og vi viste endda videoen til vores bryllupsreception. Det er sådan en af de der pinlige øjeblikke, men det er en god historie, fortæller den uheldige fyr videre.

Du kan se det uheldige frieri her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold