Kendte9. juli 2017

Mark overraskede Louise i lufthavnen: Er dette årets BEDSTE frieri?

Personalet i Københavns Lufthavn hjalp for nylig danske Mark med at fri til hans kæreste Louise. Den unge kvinde troede ”bare”, at hun var blevet udråbt som passager nummer 15 million – i virkeligheden havde hendes kæreste – og personalet i lufthavnen – udtænkt en ganske romantisk plan. Se det søde frier her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lufthavn.jpg
 (Foto: Københavns Lufthavn)

Der ventede Louise noget af en overraskelse, da hun for nylig stod i Københavns Lufthavn.

Den unge dansker, der var på vej til Caribien med sin familie, blev således hevet til side efter sikkerhedstjekket – af en ganske særlig årsag.

Louise var nemlig blevet udråbt til at være lufthavnens passager nummer 15 millioner i løbet af året. Og derfor ventede der hende nu en række overraskelser i ”gave”.

Hvad Louise ikke anede var, at det hele blot var en dækhistorie for noget ganske andet. Hendes kæreste Mark havde nemlig pakket en romantisk overraskelse inden turen til Caribien: Han ville fri til hende.

Derfor havde fyren allieret sig med personalet i lufthavnen, som naturligvis var med på at gøre frieriet ekstra specielt.

De sørgede derfor at ”forstyrre” Louise, så Mark fik tid til at planlægge det romantiske frieri. Herefter blev Louise igen kontaktet af lufthavnspersonalet. Denne gang over lufthavnens højtalerne høre, der bad hende om 'at kontakte informationen i transithallen'.

Imens begyndte Københavns Lufthavn at vise billeder af parret på storskærme rundt omkring.

Da Louise ankom til transithallen, stod Mark og ventede. Med en ring.

- For lidt over to et halvt år siden mødte jeg en glad og levende, fantastisk pige, sagde en rørt Mark til Louise, før han gik på knæ og fortsatte:

- Jeg er så lykkelig for dig, og jeg elsker dig. Derfor vil jeg gerne spørge dig, Louise: Vil du gifte dig med mig?

Louise kunne forståelig nok ikke holde tårerne eller smilet tilbage, mens hun gentagne gange udbrød ”ja”, før hun kyssede sin kommende mand.

Den skønne video har Københavns Lufthavn valgt at dele på sin Facebook-side søndag – og her er den naturligvis allerede blevet et hit.

Du kan se videoen herunder:

Sponsoreret indhold