Kendte6. marts 2017

Ad! Havde planlagt romantisk frieri i luften – det hele endte i opkast

En romantisk mand havde ikke lige taget højde for højdeskræk og transportsyge, da han planlagde at fri til sin kæreste midt under en flyvetur. Den romantiske mand endte nemlig med at koste op midt under det romantiske spørgsmål – se den uheldige video lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/frieri_1.jpg
 (Foto: YouTube)

Amerikanske Darrell Hamilton var overbevist om, at han havde fundet på den mest romantiske måde at fri på.

Desværre havde den forelskede fyr ikke lige taget højde for eventuelle helbredsproblemer, mens han var i gang med at stille det helt store spørgsmål.

Summa summarum endte hele herligheden med, at den uheldige Darrell spuleørlede ud over det hele blot sekunder efter, at han havde givet sin kæreste ringen.

Darrell Hamilton havde planlagt et romantisk frieri, der skulle foregå et godt stykke over jorden i Reedley, Californien. Derfor havde han lokket sin kæreste med ud på en romantisk flyvetur, der altså skulle ende med et mindst ligeså romantisk frieri.

Hvad Darrell Hamilton dog ikke lige havde overvejet var, at han lider frygtelig meget af transportsyge – og mavsen begyndte derfor gevaldigt at drille lige i dét øjeblik, hvor magien skulle til at gå i gang.

Det betød, at Darrell Hamilton endte med at kaste op lige foran sin kæreste – og altså blot sekunder efter, at han havde overrakt hende ringen og spørgsmålet ”Vil du gifte dig med mig”?

Heldigvis blev Darrell Hamiltons kæreste ikke skræmt over opkast-scenen, og hun takkede derfor ja til at gifte sig med ham.

Du kan se det uheldige frieri herunder:

Sponsoreret indhold