Kendte14. september 2019

"Vild med dans"-stjerne skal være far

Der er familieforøgelse på vej hos en af årets ”Vild med dans”-stjerner. Om kort tid bliver Jakob Fauerby far for første gang
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20190913_hjp6510.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Han fik toppoint i sæsonpremieren af ”Vild med dans” fredag aften.

Men det er nu ikke kun de 18 flotte point, som nydanser Jakob Fauerby kan glæde sig over.

Den 42-årige skuespiller bliver nemlig far for første gang om kort tid sammen med ægtemanden Anders Fauerby og veninden Rebecca Sølvsteen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20190913_hjp6785a.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Jakob og Silas imponerede fredag aften i deres cha cha cha. Foto: Hanne Juul

- Jo, det skal jeg – og jeg glæder mig! Det er inden for den næste måned, regner vi med, lød det glad fra Jakob Fauerby til SE og HØR, efter han sammen med sin dansepartner Silas Holst havde imponeret både dommerne og danskerne med deres cha cha cha fredag aften.

- Det er med en, jeg har kendt i mange, mange år, så det er en god veninde, må man sige. Det er min bedste veninde, og det er min mands bedste veninde, lød det glad fra Jakob, der altså får nok at se til den kommende tid med både dansetræning og en lille nyfødt.

Hans dansepartner Silas sørgede dog hurtigt for at berolige ham med, at familieforøgelsen ikke kunne komme på et bedre tidspunkt – Silas har selv prøvet at blive far midt under ”Vild med dans" og ved derfor, hvad det vil sige.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20190913_hjp6517.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Jakob havde ægtemanden Anders og sin højgravide veninde Rebecca med til "Vild med dans". Foto: Hanne Juul

- Så tager vi en baby med på slæb. Det har vi prøvet før. Det er et fantastisk tidspunkt at blive far på. Og det er dejligt at komme hjem fra træning og få noget ballast i livet og have et barn. Det er helt vildt lækkert – det giver den helt perfekte blanding. Jeg kan kun anbefale, at man bliver forælder under ”Vild med dans”, lød det glad og spændt fra Silas.

Både Jakobs mand og Jakobs veninde var på plads i ”Vild med dans”-studiet fredag aften for at se ham danse den første cha cha cha – og Rebecca satte også ord på den glædelige familieforøgelse, der venter lige om hjørnet.

Til BILLED-BLADET fortalte hun:

- Vi komme alle tre til at være barnets forældre, og vi er i forvejen som en familie, der fejrer jul og en masse andre ting sammen, fortalte Rebecca Sølvsteen til BILLED-BLADET.

Sponsoreret indhold