Skuffet Umut: - Vi kunne godt have fået 10

Der var masser af grin, smil og klapsalver, da Umut og Jenna fredag aften indtog ”Vild med dans”-gulvet for første gang. Men selv om parret bragte megen glæde med sig, var karaktererne ikke i ligeså højt humør.

Parret måtte således tage til takke med aftenens allerlaveste point – de scorede således kun fire point i alt for deres jive.

Og det var da også et skuffet par, som SE og HØR mødte efterfølgende.

- Inden jeg havde fået point, tænkte jeg ”Fedt, de var vilde med det, jeg var vild med det, Jenna var vild med det. Folk, der sad derhjemme… jeg ved, at de rejste sig op og begyndte at twiste”. Og den glæde havde jeg som sagt, lige indtil vi fik point, lød det kækt – og også lidt småskuffet – fra kendiskokken, der sammen med sin partner altså måtte nøjes med sølle fire point – i alt.

Artiklen fortsætter under billedet...

Umut og Jenna under deres jive fredag aften. Foto: Hanne Juul

Også Jenna var skuffet over de få point fra de fire dommere:

- Det er mega ærgerligt, det er bare surt at ligge nederst. Det er der jo ingen, der har lyst til. Og jeg synes, det var hårdt med kun et-taller, fortalte hun, inden den kække kendiskok hurtigt tilføjede:

- Jeg synes, det var får hårdt. Vi kunne godt have fået et to-tal… eller måske flere ti-taller.

Du kan se hele interviewet med parret øverst i artiklen, hvor Umut også afslører, hvordan det går med smerterne – og hvordan han har tænkt sig at imponere på dansegulvet senere samme aften.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close