Krimi14. september 2019

Herrefrokost gik helt galt: Svensker fik armen bidt af

En svensk herrefrokost endte alt andet end festligt, da en af herrerne blev angrebet af en krokodille, der bed hans arm af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/krtphotoslive861911.jpg
 (Foto: MEGA)

Herrefrokoster plejer som regel at være både festlige og fugtige.

Det var en herrefrokost tilbage i august også for svenske Lars Liedegren.

Men herrefrokosten endte alt andet end festligt – for Lars Liedegren måtte hastes på hospitalet, efter han var blevet angrebet og bidt af en krokodille.

Det skriver det svenske medie Aftonbladet.

Det blodige angreb fandt sted 20. august, hvor 79-årige Lars Liedegren sammen med sit herrefrokosthold Travellers Club lagde vejen forbi Skansen-Akvariet i Stockholm.

Her var det planen at spise krebs, drikke øl og synge fællessange – men herrefrokosten nåede desværre ikke at udvikle sig så festligt.

En time inde i middagen valgte Lars Liedegren at stille sig op på en trappeafsats, der er placeret lige foran plexiglasafspærringen til krokodillerne.

- Jeg er ikke så høj, så jeg stillede mig dér for at komme lidt højere op. Min tanke var, at jeg skulle synge en sang, men jeg nåede ikke at begynde, før krokodillen tog fat i min venstre arm. Det var som et kanonskud. Jeg havde ikke en chance for at komme fri, siger Lars Liedegren til Aftonbladet.

Det var lykkedes krokodillen at hoppe så højt op ad plexiglasset, at den kunne få fat i Lars Liedegrens arm.

- Der blev helt stille. Det var kun mig, der skreg, tilføjer Lars Liedegren til det svenske medie.

Lars Liedegren er ikke i tvivl om, at krokodillen forsøgte at trække ham over glasset. Imens forsøgte Lars Liedegrens venner at få ham fri af krokodillens gab.

Det lykkedes til sidst, men den 79-årige mand blødte voldsomt fra sin venstre arm.

Han blev hastet på hospitalet, hvor han røg direkte på operationsbordet. Trods en hurtig indsats fra kirurgerne lykkedes det ikke at redde Lars Liedegrens venstre arm, som måtte amputeres.

Han har siden været indlagt i tre uger og lider i dag stadig af fantomsmerter, hvor venstre arm var.

Imens har Skansen-Akvariet øget sikkerheden ved krokodilleakvariet, så lignende ulykker ikke sker.

Sponsoreret indhold