Viilbjørk vil selv: Råd fra far

Folk er så søde og har taget rigtig godt imod mig, og imod de nye karakterer i det her univers, siger Viilbjørk Malling Agger om arbejdet med julekalenderen.

Folk er så søde og har taget rigtig godt imod mig, og imod de nye karakterer i det her univers, siger Viilbjørk Malling Agger om arbejdet med julekalenderen.

(Foto: Lars H. Laursen)

Når begge forældre er skuespillere, er det ikke fjernt selv at ende i samme branche. 22-årige Viilbjørk Malling Aggers forældre er Søren Malling, 55, og Petrine Agger, 57, der begge er kendte ansigter i den danske film- og teaterbranche.

– Det er meget vigtigt for mig at blive anerkendt for den, jeg er – ikke hvor jeg kommer fra. Selvfølgelig er det rart, at man kan søge et godt råd hos sine forældre, som har erfaring. Det kan jeg helt klart udnytte, forklarer Viilbjørk til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Viilbjørk Malling Agger i rollen som Falke i \

I "Tinka og Kongespillet" skal hun som Falke dyste mod Tinka i kampen om tronen. (Foto: TV 2 (Per Arnesen)

– Jeg er jo opvokset i en kreativ familie. Og på et eller andet tidspunkt tænkte jeg: "Det vil jeg også prøve, jeg vil gerne være den, man ser på skærmen", lyder det fra hende, mens hendes far ikke altid har været så begejstret for datterens karrierevej.

– Jeg har været tæt på at sige: "Arrrhhh, skulle du ikke lave noget andet?" Men der skal man også holde sin kæft. Man skal bare bakke op. Uanset hvad, Om hun så vil være bankassistent, så er det det, det handler om, siger Søren Malling.

Artiklen fortsætter under billedet ...

– Det er rart, at man kan søge et godt råd hos sine forældre, som har en erfaring, siger Viilbjørk om sin mor, Petrine Agger, og far, Søren Malling.

– Det er rart, at man kan søge et godt råd hos sine forældre, som har en erfaring, siger Viilbjørk om sin mor, Petrine Agger, og far, Søren Malling. (Foto: Lars H. Laursen)

I lære hos Viggo

Det er heller ikke første gang, Viilbjørk er i fokus. I 2014 lavede hun filmen "Jauja" sammen med Viggo Mortensen, 61, og Ghita Nørby, 84.

– Det var en kæmpestor oplevelse. De er jo nogle fantastiske mennesker, og jeg er beæret over, at jeg fik lov at arbejde med dem og lære rigtig meget, siger Viilbjørk og afslører, at der er meget mere på vej fra hendes side.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Viilbjørk Malling Agger, Ghita Nørby og Viggo Mortensen.

– Det var et fantastisk projekt, vi lavede sammen. En lang rejse. Men det var en rigtig god oplevelse, siger Viilbjørk om samarbejdet med Ghita Nørby, 84, og Viggo Mortensen, 61. (Foto: Claus Poulsen)

– Jeg har lige i sidste uge afsluttet optagelser til en ny ungdomsserie, der hedder "Puls", der kommer på TV 2 Play til maj. Så det kommer i hvert fald, og så har jeg nogle andre ting i pipeline til det nye år. Som jeg ikke kan sige så meget om, sådan er det jo.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close