Kendte4. december 2019

Søren Malling bakker datteren op: Skuespil i blodet

Viilbjørk Malling Agger spiller med i TV 2-julekalenderen "Tinka og Kongespillet", og skuespil er et familieerhverv.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/viilbjoerk_malling_agger_lhl.jpg
 (Foto: Lars H. Laursen)

Viilbjørk Malling Agger spiller med i julekalenderen "Tinka og Kongespillet", som du kan se på TV 2 fra den 1. december. Og skuespilevnerne har det 22-årige talent ikke fra fremmede.

Begge Viilbjørks forældre er nemlig skuespillere, men de vil ikke blande sig for meget i datterens beslutninger.

— Hun skal skal selv finde ud af det. Jeg har været tæt på at sige "arrrhhh, skulle du ikke lave noget andet?" Men der skal man også holde sin kæft. Hvis det lykkes, så vil jeg da være enormt glad og stolt på hendes vegne, sagde 55-årige Søren Malling i selskab med konen Petrine Agger, 57, om datteren Viilbjørks skuespildrømme, da vi mødte dem på den røde løber til gallapremieren.

Viilbjørk har medvirket i flere ting — blandt andet sammen med Viggo Mortensen og Ghita Nørby i filmen "Jauja" fra 2014.

"TINKA OG KONGESPILLET"

TV 2's julekalender i år er en fortsættelse til julehittet ”Tinkas Juleeventyr”.

I ”Tinka og Kongespillet” vender kongen ikke hjem fra sin rejse rundt i nissernes rige, så derfor skal der findes en ny konge via et såkaldt ”Kongespil”.

Det lykkedes Tinka at sikre sig én af de fire pladser i spillet, men stærke kræfter forsøger at standse hende.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/tinka_og_kongespillet.jpg
 (Foto: Lars H. Laursen)

Josephine Højbjerg, 16, (Tinka, red.), Albert Rosin, 17, (Tinkas ven Lasse) og Rosita Gjurup, 11, (Lasses lillesøster Astrid) var stolte, da vi mødte dem til gallapremieren. — Det har været så fedt at lave julekalenderen, men også meget mere fysisk end den første, fortalte Josephine, som du kan se i hovedrollen som Tinka fra den 1. december på TV 2. (Foto: Lars H. Laursen)

Sponsoreret indhold