Kendte 10. maj

Viaplay viser nu Casper Christensen og Mikael Bertelsens interview med Thomas Helmig

Programmet "All Exclusive" med Thomas Helmig skulle være vist i første sæson
Thomas Helmig medvirker i "All Exclusive".
Thomas Helmig medvirker i "All Exclusive".
Foto: Mikael Reick

I første sæson af Casper Christensen og Mikael Bertelsens program "All Exclusive" var Thomas Helmig blandt de prominente danske gæster, der besøgte værtsparret i Portugal.

Programmet blev aldrig vist, da Thomas Helmigs søn, Hugo Helmig, døde på tragisk vis tilbage i november, derfor valgte Viaplay at droppe afsnittet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"På nuværende tidspunkt er programmet taget ud af programrækken", lød det fra head of non-scripted content Karsten Bartholin hos Viaplay på daværende tidspunkt i en mail.

Nu får seerne mulighed for at se programmet med den folkekære popsanger, da Viaplay har besluttet at vise det som en del af sæson to, skriver Viaplay i en pressemeddelelse.

Ud over Thomas Helmig får Casper Christensen og Mikael Bertelsen også besøg af Kasper Schmeichel, Paprika Steen og Ulrich Thomsen.

Rollefordelingen mellem Casper Christensen og Mikael Bertelsen er fortsat den samme med Casper som hovedvært, og med Mikael på sidelinjen som interviewcoach og sparringspartner. Her sker det, at Mikael bryder ind i samtalerne for at sikre sig, at Casper holder sit fokus på samtalen og får det ud af gæsten, som er årsagen til, at Casper ønsker at tilbringe et helt døgn i personens selskab.

– Jeg er taknemmelig for, at gæsterne har lyst til at besøge os, og at danskerne har lyst til at kigge med. Jeg er i det hele taget meget taknemmelig, siger Casper Christensen.

"All Exclusive" får premiere på Viaplay torsdag den 25. maj og kan samme dag også opleves på TV3 klokken 20.00.

Sponsoreret indhold