Kendte3. december 2022

Viaplay dropper nyt Thomas Helmig-program: Det er taget ud

Efter nyheden om Hugo Helmigs død har Viaplay besluttet at droppe program om Thomas Helmig for nu
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Casper Christensen og Mikael Bertelsen giver en forsmag på, hvad der venter i deres nye serie "All Exclusive" - men det bliver altså uden Thomas Helmig i første omgang, lyder meldingen nu.
 Video: Viaplay

I august blev et nyt dokumentarisk interview-eksperiment afsløret. I programmet skal Casper Christensen sammen med Mikael Berthelsen lave alternative interviews med store danske navne.

Et af de navne, der blev nævnt i sin tid var Thomas Helmigs, men nu kan Ekstra Bladet afsløre, at man har besluttet at droppe Helmigs udgave.

I programmet, der går under navnet "All Exclusive", har Casper Christensen som interviewer og Mikael Bertelsen som "interviewcoach", fulgt sangeren i 24 timer, men programmet med "Malaga"-sangeren er blevet droppet for nu.

'På nuværende tidspunkt er programmet taget ud af programrækken', oplyser head of non-scripted content Karsten Bartholin hos Viaplay ifølge mediet i en mail.

Meldingen kommer efter, at Thomas Helmigs søn, Hugo Helmig, døde 23. november.

Det meldte faren selv ud i et opslag på sociale medier. Her skrev Thomas Helmig en hilsen til sin søn, hvor han også afslørede, at han havde været sammen med Hugo Helmig helt op til sønnens død.

Læs også: De sidste billeder af Hugo Helmig

Læs også: Hugo Helmig fik en smuk afsked: Her er familiens sidste hilsen

Sponsoreret indhold