Kendte 13. april 2016

Kortfilm skræmmer livet af alle: Vi slukker ALDRIG lyset igen

I 2013 skræmte kortfilmen ‘Lights Out’ livet af hundredvis, og kortfilmen høstede flere priser. Til sommer har en gyser bygget på kortfilmen premiere – nu kan du se eller gense kortfilmen (hvis du da ellers tør)
(Foto: YouTube)

Er du én af dem, der ikke ligefrem elsker at være alene hjemme en mørk aften? Og er du én af dem, der har tendens til hjertebanken, når lyset bliver slukket?

Ja, så er denne kortfilm måske ikke lige noget for dig.

Kortfilmen handler om en ung kvinde, der til sin gru opdager, at der dukker et MEGET uhyggeligt væsen frem, hver gang hun slukker lyset.

Kortfilmen, der hedder ’Lights Out’, havde premiere tilbage i 2013, hvor den med god grund skræmte livet af de fleste. Faktisk var kortfilmen så godt lavet, at den tilmed høstede flere priser og anerkendelser.

Af den grund har Hollywood også opdaget, at filmen nok kunne blive ligeså uhyggelig i en lang version – i hvert fald får en spillefilm bygget på ’Lights Out’ premiere til sommer.

Den nye film får samme titel som kortfilmen, og den er også instrueret af David F. Sandberg, som tilbage i 2013 lavede kortfilmen i forbindelse med den verdensomspændende gyserkonkurrencen ’Who’s There’.

Filmen vandt prisen ’Best Short’ ved FANT Bilbao 2014 og prisen ’Bedste Instruktør’ ved Who’s There Film Challenge-prisuddelingen. 

SE og HØR har her hevet den ”gamle” kortfilm frem fra gemmerne, så du har mulighed for at nyde den anmelderroste og prisvindende kortfilm… Hvis du altså tør.

Lille hint: Hold lyset tændt, mens du ser filmen!

God fornøjelse… eller noget.

Sponsoreret indhold