Kendte 31. marts 2016

Set af 17 millioner – og kaldes verdens UHYGGELIGSTE video

Den er blevet døbt ”verdens mest uhyggelig video” af flere – og den er allerede blevet set mere end 17 millioner gange. Hvis du ikke allerede har set ”Selfie from Hell”, så se den her… hvis du da tør
(Foto: YouTube)

Ikke så sjældent dukker der videoer op på YouTube, der skræmmer livet af tusindvis. Men sjældent sker det, at videoerne bliver lige så populære som den, du skal se herunder.

Videoen blev lagt på YouTube i august 2015, og handler om en ung, smuk kvinde, der kommer hjem til sin lejlighed. Hun er lige blevet færdig med at snakke i telefon, da hun beslutter sig for at tage et selfie.

Og så begynder uhyggen ellers! For kvinden opdager til sin skræk, at hun ikke er alene. På hendes selfie kan hun se, at der står en uhyggelig mand bag hende… eller gør der?

”Selfie from Hell” spredte sig som en steppeband på de sociale medier i efteråret.

Også SE og HØR faldt over den uhyggelige video – og jer læsere var ikke sene til at kalde den ”ualmindelig uhyggelig”. Nu har videoen så nået en fantastisk milepæl – den er nemlig blevet set over 17 millioner gange.

”Selfie from Hell” blev lavet af den tyske studerende Meelah Adams, som i efteråret var i gang med sin bachelor, der omhandlede effekten af virale videoer.

”Selfie from Hell” var en del af hendes bachelorprojekt – og den 1,42 minut lange video endte naturligvis med at gå viralt med det samme.

Efterfølgende valgte Meelah Adams at lave endnu en video – kaldet ”Dreamy - Horror Shortie”. Denne video er dog ikke blevet ligeså populær som deres første.

”Selfie from Hell” filmet af Meelah Adams sammen med hendes ven Erdal Ceylan over tre dage.

De brugte efterfølgende fem dage på at redigere og klippe filmen sammen.

Og man må sige, at resultatet blev UHYGGELIG godt!

Du kan se kortfilmen herunder… hvis du da tør:

Sponsoreret indhold