Kendte14. januar 2017

Verdens UHYGGELIGSTE kortfilm har vundet tre priser - tør du se den?

En kortfilm med titlen “Selfie from Hell” er blevet hædret med hele tre filmpriser. Der er nu også alt mulig grund til at hylde filmen, for den er MEGET uhyggelig. Du kan se filmen her… hvis du da tør
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/selfie_from_hell_0.jpg
 (Foto: YouTube)

Den skræmte livet af alt og alle. Den fik selfie-elskere til aldrig at tage en selfie igen. Og den blev døbt verdens uhyggeligste kortfilm.

… og nu er den så blevet hædret med ikke bare én, men hele tre filmpriser.

Kortfilmen ”Selfie from Hell”, der udkom i august 2015, har blandt andet vundet prisen for ”Best Horror Short Film” ved den såkaldte iHorror Award, ligesom den også har vundet prisen ”Audience Award” ved Indiana Short Film Festival, der blev afholdt i efteråret.

Der er nu også al mulig grund til at hylde kortfilmen, for den er intet mindre end hårrejsende uhyggelig!

Den under to minutter lange film handler om en smuk, ung kvinde, der lige er kommet hjem til sin lejlighed, da hun beslutter sig for at tage en selfie. Men hurtigt finder hun ud af, at hun ikke er alene hjemme…

Den uhyggelige kortfilm er siden august 2015 blevet set mere end 19 millioner gange.

Den er lavet af den tyske studerende Meelah Adams, som var i fuld gang med sin bachelor, da hun fremstillede videoen. Hendes bachelorprojekt omhandlede netop virale videoer, og den uhyggelige video var en del af hendes eksamensprojekt.

Kortfilmen blev filmet af Meelah Adams sammen med hendes ven Erdal Ceylan over tre dage.

De brugte efterfølgende fem dage på at redigere og klippe filmen sammen. Og man må sige, at resultatet er UHYGGELIG godt!

Du kan se kortfilmen lige herunder… hvis du da tør:

Sponsoreret indhold