Kvinde poster "fræk" selfie - folk går amok over noget HELT andet

Foto: Twitter

Hun havde nok håbet på få skønne komplimenter og rosende ord. Hun havde nok forestillet sig at blive kaldt ”smuk” og ”lækker” – og ikke mindst få ros for sin sorte pailletkjole.

Det var dog langt fra, hvad der skete.

For da Twitter-brugeren Alyssa for nyligt lagde et billede af sig selv på det sociale medie, var det altså ikke kjolen, der blev bemærket. Det var i stedet hendes meget beskidte og ultra-rodede hjem.

Det strømmede således ikke ind med komplimenter – men i stedet med talrige opfordringer til, at hun da vist burde rydde op og gøre rent.

En chokeret Twitter-bruger mente endda at kunne spotte noget, der til forveksling kunne ligne en rotte, der boltrede sig i bunkerne af tøj, madrester og makeup. Mums!

- Hvordan kan du tage et billede af dig selv i spejlet, når du ved, at dit værelse ser ud, som det gør?, lød det blandt andet fra en af Alyssas Twitter-følgere, mens en anden blot skrev:

- Der er sgu en rotte i hendes værelse.

Billedet lagde kvinden, fra Louisiana, USA, på sin Twitter-profil kort før jul. Det vides ikke, om hun har fået skurret rummet rent. Men vi håber da!

Herunder kan du se, hvor en Twitter-bruger mener, at den lille, lodne rotte gemmer sig:

Alyssa tog selfie på Twitter af sin kjole - afslørede sit klamme værelse

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close