Kendte3. marts 2021

Vanessa Hudgens kæreste i ærligt interview: - Jeg elsker hende

Det er ikke mange uger siden, skuespillerinden bekræftede det nye forhold. Nu sætter Cole Tucker selv for første gang ord på sin nye kærlighed
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vanessa_hudgens_2_0.jpg
 Foto: MEGA

Rygterne, om at den 32-årige skuespillerinde Vanessa Hudgens havde fundet sig en ny kæreste, begyndte for alvor at svirre tilbage i januar 2021.Det skete efter, at hun blev spottet ude sammen med den kun 24-årige baseball-spiller Cole Tucker.

I midten af februar ønskede den tidligere Disney-stjerne så ikke længere skjule sine følelser, og hun bekræftede forholdet med et romantisk billede af de to på sin Instagram-profil på Valentinsdag.

- Det er dig, det er mig, det er os, skrev hun kort til billedet, hvor de to kysser hinanden lidenskabeligt.

Artiklen fortsætter under opslaget

Men ellers er det ikke meget, som Hudgens har sagt om sin nye kæreste. Det har Cole Tucker derimod. I et nyt sportsinterview fortæller han nemlig ærligt om parrets forhold.

- Jeg har en kæreste, og hun er super cool. Hun er fantastisk, jeg elsker hende, lød det fredag fra ham med et hint om, at Hudgens helt sikkert vil være at spotte ved hans kampe, når 2021 sæsonen starter.

- Jeg ønsker dog ikke, at det skal være sådan; ”Oh, Cole han dater Vanessa…”, jeg ønsker ikke at blive behandlet anderledes end de andre. Det skal være, som når Mitch Keller har sin kone med, eller når Ke’Bryan Hayes har sin kæreste her. Hun er skøn, så hun vil også komme til at være her, fortæller han videre.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/vanessa_hudgens_og_cole_tucker_0.jpg
 Foto: MEGA / Ritzau Scanpix

Vanessa Hudgens og Cole Tucker har muligvis dannet par helt siden november måned. Foto: MEGA / Ritzau Scanpix

Parret har angiveligt været sammen siden november 2020 – knap 11 måneder efter, at Vanessa Hudgens gjorde det forbi med Austin Butler, som hun ellers havde dannet par med siden 2011.

Det var også i november, at hun åbnede op om, at hun var klar til at møde en ny, og hvad hendes nye partner gerne måtte have af kvaliteter:

- Jeg ved, hvad jeg gerne vil have, og hvis nogen kommer ind i billedet og kan give mig de ting, jamen så er det jo perfekt. Det er ikke så vigtigt, om personen er kendt eller ej. Faktisk ville jeg næsten sætte pris på, hvis vedkommende ikke var kendt, men det må vi, sagde hun dengang.

Sponsoreret indhold