Vanessa Hudgens afslører: Det leder jeg efter i en ny partner

Foto: MEGA

Det er bestemt ingen nyhed, at forhold går op og ned – særligt i Hollywood.

Men derfor kom det alligevel til manges store overraskelse, da det i starten af året lød, at den 31-årige ”High School Musical”-stjerne ikke længere dannede par med sin skuespiller-kæreste Austin Butler efter ni års forhold.

Men nu, godt 11 måneder senere lyder det til, at hun igen er klar til at finde kærligheden. Det fortæller hun i et nyt interview med Entertainment Tonight – og hun ved lige præcis, hvad hun går efter.

- Jeg er megaåben. Jeg føler lidt, at det bare handler om, at man skal dele de samme grundlæggende ting og ønske de samme ting, fortæller hun.

Artiklen fortsætter under billedet

Hudgens sammen med sin eks Austin Butler til premieren på "Once Upon a Time In Hollywood" i 2019. Foto: MEGA

- Jeg ved, hvad jeg gerne vil have, og hvis nogen kommer ind i billedet og kan give mig de ting, jamen så er det jo perfekt. Det er ikke så vigtigt, om personen er kendt eller ej. Faktisk ville jeg næsten sætte pris på, hvis vedkommende ikke var kendt, men det må vi se.

Hudgens afslører også, at hun har brugt coronatiden på at fokusere på sig selv. Hun har derfor ikke været på nogen dates eller sonderet terrænet.

- Jeg er lige blevet færdig med en ny film, og det hele bliver taget meget seriøst, og der er mange sikkerhedsforanstaltninger. Nogle gange føles det vildt, men det er det, der skal til, for at vi kan passe på hinanden.

Vanessa Hudgens og skuespiller-eks’en Austin Butler fandt sammen tilbage i 2011 – kort tid efter, at Hudgens havde gjort det forbi med Zac Efron.

Men der var allerede spekulationer om, at deres forhold var gået i udu i december 2019, da de to blev set fejre juletiden hver for sig. Deres sidste fælles foto var også helt tilbage fra den 31. oktober, da de poserede til Halloween.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close